محمد حسین زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد ۱۵۶ اثر به صورت نسخه به دبیرخانه ارسال شده که ۶۷ اثر آن در حوزه قصهگویی و ۸۹ اثر در حوزه قصهنویسی است.
وی بیان کرد: همچنین از کل مجموع آثار رسیده ۷۹۲ اثر توسط ۶ هزار و ۵۶۴ نفر در سامانه برای حضور در جشنواره ثبت شده که از این بین ۶۷ اثر طبق ارزیابی اولیه برای داوری ارسال شده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: مرحله داوری آثار این جشنواره همزمان با دهه ولایت و امامت آغاز میشود و با هدف ماندگاری آثار ارائه شده که از ۶۰۰ شهرستان و روستای کشور به جشنواره رسیده، تولید محصولات مکتوب و ضبطی در دستور کار تیم اجرایی جشنواره قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در مدت ۱۰ روز داوری آثار رسیده به این جشنواره انجام میگیرد و آثار فاخر قصهگویی برای باز تولید و قصهنویسی برای چاپ مکتوب فرستاده میشوند.
به گفته وی، بازتولید و چاپ فقط از آثار برتر نفر اول تا سوم نیست و فارغ از رتبه فرد شرکت کننده در جشنواره، آثاری که به عنوان یک قصه مطرح شده و ایده نو و یا روایت خوبی دارد نیز چاپ و بازتولید خواهد شد.
حسین زاده اظهار کرد: داوری آثار در بخش قصهگویی به تفکیک سن در بازههای چهار تا هفت سال، هفت تا ۹ سال و ۹ تا ۱۲ سال در نظر گرفته شده است، در حوزه قصهنویسی نیز چون آثاری از نویسندگان مطرح به جشنواره ارسال شده است، داوری حوزه متخصصان به صورت جداگانه انجام میشود.
وی اضافه کرد: مراسم پایانی دومین جشنواره ملی قصههای قرآنی تبیین در هفته وحدت برگزار میشود.
بیشتر بخوانید:
نظر شما