به گزارش ایرنا، "حسن بهرام نیا" روز چهارشنبه در نشست ستاد مدیریت بحران استان ایلام، با بیان اینکه این استان یک میلیون و ۸۴۱ هزار هکتار اراضی ملی دارد، اظهار کرد: ۶۴۱ هزار هکتار از این میزان جنگل است که همه ظرفیتها برای جلوگیری از آتشسوزی و خاموش کردن آتش در این اراضی باید پای کار باشد.
وی با تاکید بر اینکه همه در برابر صیانت از منابع طبیعی وظیفه داریم، افزود: واکنش سریع در زمان طلایی اطفا حریق و ورود در ساعات اولیه وقوع آتش سوزی بسیار حیاتی است و هر قدر سریعتر به این موضوع ورود شود در مهار آتشسوزی موفقتر عمل میشود.
استاندار ایلام تاکید کرد: در صورتی که مشخص شود کسی در آتشسوزی مراتع و جنگل ها دخالت داشته است، با همکاری دستگاه قضایی با جدیت با خاطیان برخورد می شود.
بهرامنیا یادآورشد: از زمان وقوع آتشسوزی در جنگلها و مراتع سخت گذر ایوان، سه بالگرد برای اعزام نیروها به مناطق برای مهار آتشسوزی وارد استان شد و با کمک همه نیروها، آتشسوزی مهار شد.
وی با تاکید بر اینکه نیروی داوطلبان و نیروهای جدید برای اطفا حریق آموزش داده شوند، افزود: لازم است برای ورود بههنگام برای اطفای حریق، نیروهای بسیج و نیروهای مردمنهاد نیز در شهرستانها برای مواقع بروز وقوع آتشسوزی ساماندهی شوند.
استاندار ایلام با تاکید بر فرهنگسازی و تشریح مزایای نعمت جنگلها و مراتع برای عموم در رسانهها و فضای مجازی، گفت: جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست در قالب یک فرماندهی واحد، آمادگی کامل را برای مهار آتشسوزی در شهرستانها داشته باشند.
وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم به بیش از ۵۰ روستا آبرسانی شده است، گفت: با توجه به بارش نزولات جوی مطلوب، نباید مشکل قطعی آب و برق داشته باشیم و تا زمانی که وظیفه خدمتگذاری داریم نباید از هیچ تلاشی برای خدمترسانی به مردم کوتاهی کنیم.
بهرامنیا ادامه داد: گرچه در حوزه آبرسانی در استان اقدامات بسیار خوبی در دولت سیزدهم انجام شده اما مدیران باید به گونهای عمل کنند که این خدمات برای مردم بیان شود.
وی بیان کرد: مردم و حقوق عامه، خط قرمز مدیران و مسئولان است و از مدیران دولت شهید جمهور این انتظار میرود که کوچکترین قصوری از حقوق مردم نداشته باشند.
براساس این گزارش، استاندار ایلام در این نشست در تماس تلفنی با رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور خواستار تامین و ارسال ۲۰۰ دستگاه دمنده برای مهار آتش در استان شد.
نظر شما