دولت سیزدهم پاکدستی و سلامت اقتصادی را در نظام حکمرانی نشان داد

قم- ایرنا - رییس مرکز ارتباطات دولت و روحانیت با بیان اینکه در انتخاب یک رییس جمهور باید موضوع پاک‌دستی و سلامت اقتصادی را مورد توجه قرار دهیم تاکید کرد که دولت سیزدهم این مولفه ها را در نظام حکمرانی به منصه ظهور نشاند و با همین رویکرد مشکلات را برطرف کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام‌ محمد حاج ابوالقاسم چهارشنبه شب در آیین بزرگداشت شهدای خدمت در سالن اجتماعات ستاد دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اظهار کرد: تا قبل از دولت سیزدهم موضوع انتشار اَبر بدهکاران بانکی صورت نگرفته بود، ولی چون این دولت پاک و سالم بود، همان اول اسامی را منتشر کرد.

وی با بیان این مطلب که شهید آیت‌الله رئیسی بسیار مراقب بود که در بیت‌المال حیف و میل نشود افزود: رئیس جمهور شهید به شدت از افزایش بودجه نهادهای دولتی پرهیز می‌کرد و در عین حال در خصوص مردم و بودجه‌های مرتبط با فعالیت‌های عمرانی توجه ویژه‌ای داشت.

مشاور ریاست جمهوری همچنین یادآور شد: در ماجرای حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی که طبق نظر کارشناسان صورت گرفت، برخی هشدار دادند این کار باعث گرانی و بی‌آبرویی دولت می‌شود.

وی ادامه داد: آیت‌الله رئیسی در پاسخ به کسانی که می‌گفتند حذف ارز ترجیحی موجب رای نیاوردن شما در دور دوم شود، گفت، به دور دوم فکر نمی‌کنم، می‌خواهم به تکلیفی که الان دارم عمل کنم.

حاج ابوالقاسم با یادآوری اینکه از ابتدای انقلاب اسلامی، بیشترین تخصیص بودجه برای فعالیت‌های عمرانی در دولت شهید رئیسی انجام شد اضافه کرد: این دولت، سالانه هزاران میلیارد تومان برای فعالیت‌های عمرانی هزینه کرد، برخی از طرح‌هایی که به سرانجام رسید نیز معادل ۱۰ تا ۱۵ سال قبل تزریق بودجه شد.

وی در بخش دیگری سخنان مشکل‌های کشور در دهه ۹۰ را ناشی از بی‌تقوایی سیاسی دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب بارها فرمودند، کلید حل مشکلات در داخل است، سرنوشت کشور را به بیگانگان گِره نزنیم.

حاج ابوالقاسم در ادامه افزود: دولت یازدهم و دوازدهم می‌گفت شما زبان مفاهمه با دنیا را بلد نیستید ولی ما می‌توانیم، مشکل را از طریق ارتباط با آمریکا حل کنیم.

رییس مرکز ارتباطات دولت با بیان اینکه اخلاق و تقوای سیاسی دولت سیزدهم موجب ارتقای جایگاه ایران در عرصه بین‌الملل شد اظهار کرد: دولت آیت‌الله رئیسی، کلان نگرش انحرافی دولت قبل را تغییر داد.

وی با بیان اینکه دولت قبل با غفلت از ظرفیت‌های داخلی، کشور را در موضع ضعف قرار داده بود گفت: چنین موضعی، فشارهای آمریکا را بیشتر و منجر به توقف فروش نفت شد، تا جایی که در اواخر دولت گذشته مساله بی‌پولی به یکی از بزرگترین مسائل کشور تبدیل شد.

مشاور ریاست جمهوری با ذکر این نکته که دولت قبل با تقویت ارتباط با همسایگان فروش نفت را به روزانه ۲ میلیون بشکه افزایش داد بیان کرد: کمبود مسکن در کشور، ریشه در دولت گذشته داشت، ولی این دولت موفق شد این معضل را رفع کند.

دولت سیزدهم با پاکدستی مشکلات اقتصادی کشور را حل کرد

رییس جمهور باید از سیاست‌های کلان نظام تبعیت کند

مدیر گروه علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم‌(ع) نیز با بیان اینکه رییس جمهور باید تابع سیاست‌های کلان نظام اسلامی باشد گفت: در قانون اساسی کشور به عنوان یک قانون برتر، این موضوع مورد تاکید قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام محمدعلی رنجبر در ادامه تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب سیاست‌های کلانی را طراحی کرده‌اند، که بر اساس آن، باید علاوه بر رفع تحریم، خنثی‌سازی تحریم را نیز پیش ببریم.

وی یادآور شد: رهبری برای خنثی‌کردن تحریم‌ها، راهبرد نگاه به شرق را تبیین فرمودند، که تحقق این امر مستلزم شکستن انحصار سیاست خارجی کشور است.

رنجبر، انحصارشکنی سیاست خارجی را نیازمند یک دیپلماسی عزتمندانه دانست و گفت: دولت سیزدهم و شهیدان رئیسی و امیرعبداللهیان این دیپلماسی عزتمندانه را به خوبی پیش بردند و انحصار در سیاست خارجی را شکستند.

وی برخی از فواید شکستن انحصار در سیاست خارجی را مورد اشاره قرار داد و افزود: بازگشایی کریدورهای ترانزیتی، عضویت در سازمان همکاری‌های اقتصادی شانگهای و گروه بریکس همچنین در اختیار گرفتن مالکیت ۵۳ درصد بندر سالیانکای روسیه و راه‌اندازی راه‌آهن رشت - آستارا بخشی از آثار این اقدام است.

رنجبر گفت: باید روایت فتح دولت سیزدهم بر مبنای این افتخارها تبیین شود تا مردم امتداد این خط اصیل گفتمانی و رییس جمهور در تراز انقلاب اسلامی را در کاندیداهای انتخابات در پیش رو دنبال کنند.

دولت سیزدهم با پاکدستی مشکلات اقتصادی کشور را حل کرد

پرکاری دولت رئیسی برخی ناکارآمدی‌ها را جبران کرد

عضو مجلس خبرگان رهبری نیز با تبیین برخی از ویژگی‌های یک رئیس جمهور در تراز انقلاب اسلامی، ایمان، اعتقاد به مبانی انقلاب و فعال بودن و پُرکار بودن را از جمله آن ذکر کرد و گفت: پرکاری آیت‌الله رئیسی، در برخی مواقع باعث جبران، ناکارآمدی بخشی‌هایی از حاکمیت شد.

حجت‌الاسلام سعید صلح میرزایی در ادامه خاطرنشان کرد: آیت‌الله رئیسی در حوادث مختلف اعم از سیل و زلزله در صحنه حضور داشت و فعالیت‌های این شهید مرهمی بر زخم‌های مردم بود.

وی عملکرد جهادی و انقلابی را نیز از خصوصیات یک رییس جمهور انقلابی اعلام کرد و یادآور شد: شخصی که به عنوان رییس جمهور انتخاب می‌شود باید دارای عملکرد انقلابی و جهادی باشد.

عضو خبرگان رهبری مردمی بودن را نیز از دیگر معیارهای مورد نظر برای پی‌بردن به صلاحیت یک فرد برای منصب ریاست جمهوری توصیف کرد و گفت: مردمی بودن به نفس نیست بلکه به عمل است، شهید آیت‌الله رئیسی این ویژگی را داشت و در مواجهه با افتراها و اهانت‌های دوران مناظره‌هایی انتخاباتی، کریمانه‌ برخورد می کرد و این شاخص می‌تواند ملاک خوبی برای تشخیص صلاحیت کاندیداها باشد.

وی بیان داشت: امروز فضای نفرت‌پراکنی و حمله به یکدیگر در جامعه انقلابی شدید شده‌ و این درحالی است که رعایت اخلاق و پرهیز از بدگویی، تهمت و لجن پراکنی نیز از نکته‌های مهم در سنجش صلاحیت یک کاندیدا به شمار می‌آید.

صلح میرزایی همچنین با ذکر این نکته که وعده‌های فردی که می‌خواهد رئیس جمهور شود باید قابلیت اجرا داشته باشد گفت: کارنامه فعالیت یک نامزد ریاست جمهوری موید و تصدیق کننده حرف‌های آن است.

حجت‌الاسلام صلح میرزایی با نام بردن از عدالت‌خواهی به عنوان دیگر معیارهای یک نامزد اصلح برای ریاست جمهوری تصریح کرد: ضدیت با فساد نیز از معیارهای اصلح بودن یک کاندیدای ریاست جمهوری است.

دولت سیزدهم با پاکدستی مشکلات اقتصادی کشور را حل کرد

همایش بزرگداشت شهید خدمت و انتخاب چهاردهم با حضور جمعی از استادان، پژوهشگران، فضلا و شخصیت‌های حوزوی از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha