به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، رئیس سازمان جهانی بهداشت در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی در مورد مسائل بهداشت جهانی به وضعیت وخیم نوار غزه اشاره کرد و گفت: با وجود گزارشهایی مبنی بر افزایش تحویل غذا به این منطقه، بخش قابل توجهی از جمعیت غزه همچنان با گرسنگی و شرایطی شبیه به قحطی مواجه هستند.
وی در ادامه اظهارات خود خاطرنشان کرد: در حال حاضر هیچ مدرکی نشان نمیدهد که در غزه، کسانی که بیشتر به کمکهای غذایی نیاز دارند آن را به مقدار و کیفیت کافی دریافت میکنند.
رئیس سازمان جهانی بهداشت همچنین با بیان اینکه از نظر بهداشتی اوضاع در کرانه باختری هم وخیم است، گفت: تداوم حملات شهرکنشینان (رژیم) اسرائیل موجب ایجاد محدودیتهای عبور و مرور و مانع دسترسی ساکنان کرانه باختری به مراقبتها و خدمات بهداشتی شده است.
وی با تاکید بر اینکه گسترش شهرکهای غیرقانونی رژیم صهیونیستی در منطقه بر دسترسی به خدمات بهداشتی تأثیر منفی گذاشته است، افزود: در اکثر مناطق کرانه باختری، درمانگاهها تنها دو روز در هفته و بیمارستانها با حدود ۷۰ درصد ظرفیت کار میکنند.
به گزارش ایرنا، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا ۳۱ می گذشته (۱۱ خرداد جاری) و همزمان با نزدیک شدن به زمان انتخابات ریاست جمهوری در این کشور اعلام کرد که رژیم صهیونیستی پیشنهاد جدیدی برای برقراری آتشبس و تبادل اسرا ارائه کرده که این پیشنهاد از طریق قطر به حماس ارائه شده است. بایدن از طرفین خواست این فرصت را از دست ندهند و بر سر این پیشنهاد به توافق برسند.
پس از آن آمریکا پیشنهاد قطعنامهای را برای برقراری آتش بس در غزه و آزادی اسرا به شورای امنیت ارائه کرد که در نشست روز دوشنبه به وقت محلی (۱۰ ژوئن ۲۰۲۴ برابر با ۲۱ خرداد ۱۴۰۳) شورای امنیت سازمان ملل با ۱۴ رای مثبت و یک رای ممتنع (روسیه) و بدون هیچ رای مخالفی تصویب شد.
در قطعنامه ۲۷۳۵ شورای امنیت که دارای هفت بند میباشد، آمده است که قطعنامه پیشنهادی آمریکا تمام قطعنامههای مربوطه در مورد وضعیت خاورمیانه از جمله موضوع فلسطین را یادآور میشود و بر اهمیت تلاشهای دیپلماتیک مستمر مصر، قطر و آمریکا با هدف دستیابی به یک توافق آتشبس جامع شامل سه مرحله تاکید میکند.
در این قطعنامه آمده است: از پیشنهاد آتشبس جدید اعلام شده در ۳۱ مه که اسرائیل آن را پذیرفت استقبال میکند و از حماس میخواهد که آن را نیز بپذیرد و از هر دو طرف میخواهد که شرایط آن را به طور کامل بدون تاخیر و بدون قید و شرط اجرا کنند.
پیش تر وزارت بهداشت غزه اعلام کرده بود که رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته، سه جنایت جدید در مناطق مختلف نوار غزه انجام داد که منجر به شهادت ۳۸ نفر و زخمی شدن یکصد نفر دیگر شد.
این وزارتخانه افزود: با احتساب این آمار جدید، شمار شهدای تجاوزهای رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) تا به امروز به ۳۷ هزار و ۲۰۰ نفر افزایش یافته است.
با گذشت هشت ماه از آغاز تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبهروز بیشتر در بحرانهای داخلی و خارجی خود فرو میرود.
رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از قتلعام، ویرانی، جنایتهای جنگی، نقض قوانین بینالمللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.
رژیم اشغالگر این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از هشت ماه نتوانسته گروههای مقاومت در یک منطقه کوچک را که سالها در محاصره است، به تسلیم وادارد و همراهی افکار عمومی جهانی را بهخاطر ارتکاب جنایتهای آشکار در غزه، از دست داده است.
نظر شما