به گزارش ایرنا، «سید محمد جمالیان» روز پنجشنبه در حاشیه دیدار با مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور، افزود: دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز باید پس از دریافت مطالبات خود از سازمان تامین اجتماعی، پرداخت مطالبات پزشکان، پرستاران و سایر کادر حوزه سلامت را اولویت اصلی خود قرار دهد و نسبت به پرداخت مطالبات پرسنلی جدی و در کمترین زمان ممکن اقدام نماید.
وی بیان کرد: پزشکان، پرستاران و کارکنان حوزه سلامت از نجیبترین افراد جامعه هستند که با توجه به تاخیر در پرداخت مطالبات که از حقوق قانونی آنها است، اما باز هم به خدمترسانی خود ادامه میدهند که این احساس مسئولیت، وظیفه مسؤلان را سنگینتر میکند.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: استان مرکزی یکی از قطبهای صنعتی کشور است و به تبع آن استان کارگری محسوب میشود، به همین دلیل فراهم کردن شرایط ارائه خدمات درمانی مناسب و در شأن جامعه کارگری استان یکی از اصلیترین وظایف است که باید مورد توجه مسئولان استان و کشور قرار بگیرد.
بیشتر بخوانید:
بهبود سلامت و بهداشت، ارمغان دولت سیزدهم برای استان مرکزی
جمالیان افزود: صدور مجوز و اعتبار مورد نیاز برای بازسازی پلیکلینیک ابنسینا اراک، صدور مجوز جهت افزایش شیفت درمانگاه قدس به 2 شیفت، صدور مجوز و اعتبار به منظور ساخت درمانگاه شماره چهار، تسریع در تامین و نصب یک دستگاه سی تی اسکن و توسعه استانداردسازی بخشهای بستری بیمارستان امام خمینی(ره) با هدف ارئه خدمات بهتر و با کیفیتتر به مردم استان خصوصا کارگران شریف و زحمتکش، اراک از دیگر مواردی بود که در نشست با مدیر عامل تامین اجتماعی کشور تاکید شد که جزو اولویتهای اصلی این سازمان قرار بگیرد.
۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوقتخصص و یکهزار و ۷۲۶ کارشناس رشتههای مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت دارند.
نظر شما