۶۰ تیم دامپزشکی بر ذبح دام قربانی در خراسان جنوبی نظارت می‌کنند

بیرجند - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: ۶۰ تیم ثابت و سیار نظارت بر سلامت، بهداشت و ذبح شرعی احشام، برای روز عید سعید قربان در استان ساماندهی شده‌اند.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی، محمدعلی بخشی روز شنبه در این باره افزود: ۶۰ تیم شامل ۲۵ اکیپ ثابت و ۳۵ اکیپ سیار با حضور ۲۵ دامپزشک، ۶۲ بازرس بهداشت گوشت و ۱۴ ناظر شرعی برای ذبح در کشتارگاه‌ها و نقاط تعیین شده در شهرستان‌ها برای ذبح دام مستقر می‌شوند و خدمات رایگان به مردم ارائه می‌دهند.

وی بیان کرد: تیم‌های دامپزشکی از صبح روز عید قربان فعالیت خود را در کشتارگاه‌ها و برخی نقاط مشخص در شهرستان‌ها آغاز خواهند کرد.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی تاکید کرد: برای جلوگیری از انتقال بیماری‌های قابل انتقال از دام به انسان به خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توصیه می‌شود مردم دام‌های قربانی خود را در کشتارگاه و یا مکان‌های تعیین شده با نظارت‌های بهداشتی و شرعی ذبح کنند.

وی با تاکید بر اینکه گوشت تهیه شده ۲۴ ساعت و جگر ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف شود افزود: با نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچالی خطر انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از بین می‌رود و همچنین توصیه می‌شود در هنگام آماده‌سازی و قطعه بندی گوشت حتما از دستکش و لوازم حفاظت فردی استفاده شود و پس از اتمام کار تمام لوازم کار شست‌ و شو و ضدعفونی شود.

بخشی ادامه داد: همچنین مردم از مصرف گوشت و جگر نیم پز خودداری کرده و حتما در زمان طبخ به‌ویژه جگر از مغز پخت بودن قبل از مصرف اطمینان داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه به دلیل احتمال انتقال بیماری‌هایی از دام به انسان، هرگونه کشتار خارج از کشتارگاه و چرخه نظارتی دامپزشکی ممنوع است گفت: انتظار می‌رود هم استانی‌ها به این موضوع اهمیت داده و در صورت وجود هرگونه سوال با شماره گیری ۱۵۱۲ با کارشناسان دامپزشکی در سراسر استان ارتباط برقرار کرده و مشاوره لازم را دریافت کنند و در صورت نیاز بازرسان بهداشتی دامپزشکی در محل حضور خواهند یافت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha