به گزارش ایرنا، عبدالحمید حمزه پور روز سهشنبه در حاشیه بازدید از این طرح آبرسانی اظهار کرد: با اقدام جهادی و تلاش شبانه روزی آبفا و با حمایت استاندار، طرح آبرسانی به شهر تازیان، مجتمع قلات و پنج روستای بخش مرکزی بندرعباس پایان یافته و به پایداری رسید.
وی با اشاره به حجم عملیات این طرح اظهار کرد: در اجرا و تکمیل این طرح ۵۳ کیلومتر خط انتقال آب، اجرا شده که اعتبار خرید ۲۸ کیلومتر از لوله های این طرح توسط صنایع فولاد و پالایشگاه بندرعباس و اعتبار خرید ۲۵ کیلومتر از خط انتقال توسط شرکت آب آسیا، سرمایه گذار آب شیرین کن خلیج فارس تامین شده است.
به گفته مدیرعامل آبفای هرمزگان، عملیات اجرای طرح نیز توسط شرکت آب و فاضلاب در مدت زمان سه ماه از زمان کلنگ زنی به پایان رسید.
وی اعتبار هزینه شده برای تکمیل این طرح را پنج هزار میلیارد ریال ذکر کرد که نه تنها مشکل کمبود آب را در این مناطق حل کرده، بلکه با فرا رسیدن تابستان، امید به پایداری وضعیت آب آشامیدنی جمعیتی افزون بر ۲۴ هزار نفر در یک شهر و ۱۲ روستا را افزایش داده است.
حمزه پور، این اقدام را نشاندهنده تعهد دولت به بهبود زیرساختهای آبی و ارتقای کیفیت زندگی مردم دانست و در عین حال به خشکسالی های متوالی سال های اخیر و کاهش شدید منابع آبی منطقه اشاره کرد و گفت: آبِ آب شیرین کن با هزینه بالا تولید و در دسترس مشترکان قرار می گیرد که می طلبد با توجه به پرهزینه بودن تولید(شیرین سازی) این آب، مصرف بهینه را در دستور کار قرار دهند و از استفاده آن برای فضای سبز و دام خودداری کنند..
پروژه آبشیرین کن یک میلیون مترمکعبی بندرعباس یکی از اَبَرپروژه های کشور در بخش شیرینسازی آب بوده که عملیات اجرایی آن از سال ۹۲ با عنوان طرح ملی ساقی کوثر و با هدف تامین بخشی از نیاز آب صنعت، کشاورزی و آشامیدنی استانهای هرمزگان کرمان و یزد آغاز شد.
از مجموع ظرفیت یک میلیون مترمکعبی آب شیرین کن خلیجفارس، ۳۰ تا ۴۰ درصد آن برای استان هرمزگان و آبرسانی به شهرهای بندرعباس و بندرخمیر و روستاهای اطراف آن پیش بینی شد که این سهم به همت دولت مردمی در حال افزایش است.
نظر شما