به گزارش خبرنگار ایرنا محمد کرمی روز پنجشنبه در نشست شورای سرمایه گذاری در منطقه آزاد چابهار اظهارکرد: شرایط سرمایه گذاری باید فراهم شود تا افراد مختلف بومی درآمدهای خود را در خود سیستان و بلوچستان سرمایه گذاری کنند.
وی بیان کرد: همه جلسات باید خروجی داشته باشد و منجر به حل مشکلات مردم باشند و اینکه همیشه جلسه بی نتیجه بگذاریم و آخرش هیچ مشکلی حل نشود، دردآور است.
استاندار سیستان و بلوچستان، ظرفیت بندر، راه آهن و امکانات رفاهی را فرصت خوبی برای سرمایه گذاری عنوان کرد و ادامه داد: سواحل ۵۴۱ کیلومتری استان از گواتر تا زرآباد سراسر مستعد سرمایه گذاری است و این فرصت طلایی را نباید از دست بدهیم.
وی گفت: مشکلات سرمایه گذاران باید سریعا پیگیری شود اینکه همیشه جلسه برگزار کنیم و بدون نتیجه همچنان مشکلات ماندگار باشد و پیگیری نشود به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
کرمی افزود: حذف بروکراسی اداری و تسهیل در سرمایه گذاری ضروری است و نباید یک نسخه برای کل کشور پیچیده شود و همه همان را اجرا کنند و ما بعنوان مسوول همیشه باید در جهت حل مشکلات حرکت کنیم.
وی تصریح کرد: برای تردد خودروهای پلاک منطقه آزادچابهار در سراسر سیستان و بلوچستان اقدام و پیگیری شد و این تردد الان در حال انجام است و براساس اختیاراتی که داشتم تصمیم گرفتم و رأی دیوان عدالت اداری را هم گرفتیم.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: رئیس جمهور شهید بر حل مشکلات مردم و حذف بروکراسی اداری تاکید داشتند و این امر می تواند به افزایش اشتغال و تولید کمک کند.
وی افزود: دانشگاه؛ محور توسعه است و فناوری به سرعت در حال پیشرفت است و در حوزه آموزش در سال گذشته ۱۰ هزار نفر آموزش دیدهاند بنابراین بایستی شرکت دانش بنیان را حمایت کنیم.
کرمی ادامه داد: ۱۸۰ کیلومتر بزرگراه در سال گذشته زیر بار ترافیکی رفته است و ۲۲۰ کیلومتر بزرگراه نیز در حال ساخت است.
وی بیان کرد: با چین، کشورهای آسیای میانه و روسیه در حال مذاکره هستیم و چابهار در حال رشد است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اقتصاد دریا محور خیلی مهم است چون هر چه در روی زمین است ۲ برابر آن در دریا موجود است و میتوان بر سواحل، جلبکها، آبزیان و صدها موارد دیگر سرمایه گذاری کرد.
وی افزود: هفت کارخانه مس، طلا و چندین مورد دیگر در حال کار است و قرار بود با حضور رییس جمهور شهید آنها را افتتاح کنیم که اینها برای اشتغال خیلی مفید هستند.
کرمی ادامه داد: ایجاد باغات موز و نخلستانهای مختلف را تاکید داریم و برخی هم انجام شده است و در کنار این اقتصاد گردشگری هم باشد می تواند به اقتصاد مردم کمک کرد.
وی گفت: چابهار شرایط ویژه ای دارد و ارتباطات با افغانستان و پاکستان روز به روز در حال گسترش است و با راه اندازی بخش های مختلف تولید می توان به کشورهای همسایه صادرات کرد.
نظر شما