به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا شجاعی پور روز شنبه در نشست هدایت تحصیلی فارس، افزود: پس از این تاریخ، از ۶ تا ۲۵ مرداد نیز دانش آموزان برای اساس اولویت ب فرم هدایت تحصیلی ثبت نام میشوند که پذیرش در این رشته بسته به ظرفیت مدارس دارد.
وی اظهار کرد: فرم هدایت تحصیلی یکی از خروجی های خوب دوره اول متوسطه است که اگر فرآیند آن به درستی طی شود، دانش آموزان را به رشته های مورد علاقه و متناسب با آنها هدایت میکند.
معاون آموزش متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش فارس با اشاره به صدور فرم ۶ امضایی برای دانش آموزانی که مجاز به انتخاب رشته ای هستند که در محله زندگی آنها وجود ندارد، گفت: تلاش ما در ثبت نام دانش آموزان به گونهای است که فرم های ۶ امضایی به کمترین میزان ممکن برسد.
شجاعی پور به دانشآموزان متقاضی ورود به مدارس سمپاد و نمونه دولتی فارس نیز یادآور شد که در آزمون سمپاد و نمونه دولتی اگر دانش آموز اولویتی را انتخاب کند تنها در همان اولویت پذیرفته می شود و اولویت دیگری برای او لحاظ نمی شود.
وی با بیان اینکه سیاست کلی آموزش و پرورش توسعه رشتههای مهارتی در هنرستانهای فنی و حرفهای است، اظهار کرد: هر چند استقبال دانش آموزان فارس از رشتههای مهارتی چشمگیر بوده اما به دلیل ظرفیت ناکافی هنرستانهای استان، با چالش پذیرش هنرجو به ویژه در شهرهای شیراز و مرودشت روبرو هستیم.
شجاعیپور با اشاره به اینکه هر گونه تصمیم گیری در خصوص هدایت تحصیلی تنها در کمیته هدایت تحصیلی، گفت: تقویت رشته های ریاضی و معارف اسلامی از اهداف درونی حوزه نظری است.
جمعیت دانش آموزان هنرستانی فارس باید به ۱۰۲ هزار نفر برسد
رئیس اداره فنی حرفهای و کاردانش اداره کل آموزش و پرورش فارس در ادامه این نشست گفت: توسعه رشته های مهارتی در هنرستان ها در دستور کار قرار دارد و در این جهت، سال تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۳ بیش از ۴۰ درصد دانش آموزان در رشتههای فنی حرفهای و کاردانش تحصیل کردند.
یحیی علیرضا پور با بیان اینکه امسال شاهد رشد و توسعه پایه دهم در هنرستان ها بودیم، ادامه داد: بر اساس برنامه هفتم توسعه، دانش آموزان رشته های مهارتی باید به بالای ۵۱ درصد برسد.
وی افزود: سال تحصیلی جاری حدود ۷۲ هزار هنرآموز در هنرستانهای فارس کردند که بر اساس برنامه هفتم توسعه این آمار باید به بالای ۱۰۲ هزار نفر برسد.
نظر شما