عادل مصدقی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اجرای این طرح با برگزاری نشست متعدد مسوولان گلستانی با طرف ترکمنستان و تعاملات سازنده با این کشور شتاب گرفته است.
وی ادامه داد: همچنین توجه به گسترش ظرفیتهای سالن ترانزیت و مدیریت و فضای توقفگاه ۲۵ هزار متر مربعی پایانه مرزی اینچهبرون از جمله اقداماتی است که بر توسعه آن برای عبور محمولههای ترانزیت با همکاری کشور همسایه ترکمنستان تاکید داریم.
وی افزود: نگهداری و بهسازی تاسیسات موجود، توجه به معماری و تغییر ساختار و سالن مسافربری و بهسازی آن با مساحت بیش از هزار و ۶۰۰ متر مربع در ۲ طبقه و ۲ سالن مجز و درب ورودی و خروجی مسافرین، مراحل پایانی خود را طی میکند.
مصدقی خاطرنشان کرد: با توجه به تامین زیرساختهای پایانه مرزی اینجه برون، عملکرد سال قبل تردد ناوگان جادهای از این پایانه ۳۸ هزار و ۵۵ تردد کامیون بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ تردد بیش از ۴۲ درصد رشد داشت.
به گفته وی بیش از ۲۱ درصد این ترددها سهم ترانزیت عبوری ( ورودی و خروجی ) از مرز اینچه برون است.
مصدقی افزود: بیش از ۹۰ درصد ناوگان در حال تردد پایانه مرزی اینچه برون مربوط به کشورهای ایران، ترکمنستان و ترکیه بوده و از آلمان، سوئیس، لهستان و بلغارستان نیز تردد کامیون در این منطقه ثبت شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گلستان تاکید کرد: ادامه روند تعامل و همکاری میان دوطرف برای افزایش تردد کامیون در پایانه مرزی اینچه برون، می تواند اثرات خوبی و پرثمری را برای منطقه مشترک ایران و ترکمنستان در مرز اینچه برون داشته باشد.
پایانه مرزی اینچه برون به عنوان تنها گذرگاه بین المللی زمینی به خاک ترکمنستان در استان گلستان است که در حدود ۱۰ کیلومتری شهر مرزی اینچه برون از توابع شهرستان گنبدکاووس و در ۷۵ کیلومتری گرگان مرکز استان استان گلستان قرار دارد.
نظر شما