به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه شهید بهشتی، در این مراسم دکتر جمیله علمالهدی همسر شهید رئیسی و رئیس پژوهشکده مطالعات بنیادین علم و فناوری، برخی از مسئولان آموزش عالی، اعضای هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی حضور داشتند. برج نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی با فضایی بالغ بر ۱۵ هزار مترمربع در ۸ طبقه در شمال دانشگاه قرار دارد که در این مراسم به نام شهید سید ابراهیم رئیسی نامگذاری شد.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید جمهور و قدردانی از شهدای خدمت که بی وقفه برای تعالی انقلاب کوشیدند، گفت: جامعه ما از این اتفاق ناگوار متاثر و ناراحت است، کمتر انسان هایی در عالم سیاست صریح و روراست هستند، شهید رئیسی یکی از آنها بود و ایشان با شجاعت کارهای بلاتکلیف مانده، کارخانههای تعطیل شده و زیرساخت های فراموش شده را ساماندهی و راهاندازی کرد.
محمود آقامیری با اشاره به اخلاق مداری شهید سید ابراهیم رئیسی گفت: او در بیان کلمات و اخلاق مداری بسیار حساس بود. تحمل فقدان این شخصیت برجسته برای جامعه ما بسیار سخت است اما نقطه امید آن مسیری است که ایشان طی کرده به گونه ای که در دوران انتخابات برخی صرحتا ابراز کرده که می خواهند مانند او باشند. وی ابراز امیدواری کرد، خدمات و راه رئیس جمهور شهید در آینده و در مدیریت اجرایی کشور دنبال شود و به عنوان مستند و سرمشق قرار گیرد.
در ادامه حجت الاسلام سیدحامدحسین حسینی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه درباره ویژگی های شهید جمهور گفت: تمام تلاش ایشان حرکت در راستای شاخصهای انقلاب بود. فردی که تلاش میکند در این مسیر حرکت کند رشد میکند و گاهی خود شاخص می شود و شهید رئیسی یک شاخص شد؛ ریاست جمهوری او اگرچه عمر کوتاهی داشت اما به قدر دو دوره خدمت، کار در آن انجام شد.
وی شاخصترین و بارزترین خصوصیت رئیس جمهور فقید را اخلاص عنوان و افزود: درگذشت او فقدان بزرگی است، ما حبیبمان را از دست دادیم و به واقع شهید رئیسی حبیب انقلاب و حبیب رهبر بود.
در این مراسم شاعران آئینی به خوانش شعرهایی در مدح شخصیت شهید جمهور پرداختند و یاد و نام او را گرامی داشتند.
به گزارش ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی خادمالرضا (ع) و هشتمین رئیس جمهور اسلامی ایران که عصر یکشنبه (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شده بود، به همراه تمام همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل آمد.
حجت الاسلام سید محمدعلی آل هاشم، نماینده ولیفقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، سردار سید مهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیسجمهور و تعدادی از محافظان و خدمه بالگرد، از سرنشینان بالگرد حامل رئیسجمهور بودند.
نظر شما