۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۶
کد خبرنگار: 908
کد خبر: 85527768
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

شرایط و جوایز رویداد «صد تصویر تا صد سالگی» باستانی پاریزی مشخص شد

تهران- ایرنا- فراخوان رویداد تصویرگری آینه دار دوران «صد تصویر تا صدسالگی» استاد محمد ابراهیم باستانی پاریزی منتشر و شرایط حضور در این رویداد اعلام شد.

به گزارش ایرنا، جایزه آینه دار دوران با همراهی مرکز فرهنگی تندیس، رویداد خلق اثر برای نمایشگاه «صد تصویر تا صد سالگی» استاد باستانی پاریزی را در دو بخش سفارش اثر ( استادان) و رقابتی با هدف معرفی آثار و شخصیت این استاد تاریخ و ادبیات برگزار می‌کند.

هنرمندان متقاضی بعد از ارسال درخواست شرکت به آدرس اینترنتی tandis@jayezetandis.ir و مشخص شدن موضوع تصویرگری برای آن‌ها، به رقابت برای حضور در نمایشگاه خواهند پرداخت و از میان آثار راه یافته به نمایشگاه، آثار برگزیده رویداد انتخاب و معرفی خواهد شد.

آثار حاضر در نمایشگاه از میان هر دو بخش رقابتی و غیر رقابتی (سفارش اثر) خواهند بود.

در بخش نمایشگاهی این رویداد تکنیک آثار آزاد است و ابعاد آثار برای حضور در نمایشگاه باید۴۰*۳۰ سانتی متر باشد.

شرایط و جوایز رویداد «صد تصویر تا صد سالگی» باستانی پاریزی مشخص شد

در بخش رقابتی امکان تغییر ابعاد وجود دارد و هچنین در این بخش، موضوع آثار از سوی دبیرخانه انتخاب و اعلام می شود. هنرمندان می توانند برای هر بخش آثار جداگانه ارسال کنند.

آثار راه یافته به بخش نمایشگاه کمک هزینه دریافت می‌کنند و از میان آثار نمایشگاه به انتخاب هیات داوران، آثار منتخب برای حضور در نمایشگاه «از پاریز تا پاریس» معرفی و خریداری خواهد شد.

در بخش غیر رقابتی هم برای سفارش هر اثر و هم پس از انتخاب اثر برای حضور در نمایشگاه «از پاریز تا پاریس» مبالغی در نظر گرفته شده است.

این رویداد به دبیری سید عباس دعایی و دبیری هنری اکبر نیکان پور برگزار می‌شود.

علی اکبر صادقی، مصطفی گودرزی، کوروش پارسانژاد، محمد رضا دوست محمدی و مهنوش مشیری داوری آثار را بر عهده خواهند داشت.

هنرمندان می‌توانند از دو مسیر پست الکترونیکی tandis@jayezetandis.ir و شماره تلفن ۰۹۳۳۸۸۰۰۳۳۶ در شبکه‌های اجتماعی با دبیرخانه رویداد در اتباط باشند.

محمدابراهیم باستانی پاریزی (۳ دی ۱۳۰۴ پاریز – ۵ فروردین ۱۳۹۳ تهران) تاریخ‌دان، نویسنده، پژوهشگر، شاعر، موسیقی‌پژوه، استاد دانشگاه تهران بود. وی دارای نشان درجه یکم دانش است. هیأت وزیران در سال ۱۳۸۴ اهداء این نشان را تصویب کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha