تداوم هوای آلوده در تهران

تهران بزرگ - ایرنا - کیفیت هوای شهر تهران با میانگین ۱۰۷ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های سنی حساس قرار دارد و در چند نقطه پایتخت نیز شرایط قرمز است.

به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در شرایط ناسالم برای گروه‌های سنی حساس قرار دارد و توصیه می‌شود کودکان و زنان باردار و بیماران قلبی و ریوی در منزل بمانند.

همچنین این شاخص در ۲۴ ساعت گذشته میانگین بر روی عدد ۱۰۴ قرار گرفته بود و وضعیت هوا در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس بوده است.

بر اساس اطلاعات سنجش کیفیت هوای تهران، ۲ منطقه در وضعیت قرمز (آلوده برای همه افراد) قرار دارد اما در سایر نقاط پایتخت وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس است.

در حال حاضر کیفیت هوا در ایستگاه‌های پیروزی در منطقه ۱۳ با شاخص ۱۴۲، شریف در منطقه ۲ با شاخص ۱۳۴، شادآباد در منطقه ۱۸ با شاخص ۱۱۸، شهرری در منطقه ۲۰ با شاخص ۱۳۶، شهرداری منطقه ۴ با شاخص ۱۰۳، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۱۴۵، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۱۰۷، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۱۰۸، مسعودیه در منطقه ۱۵ با شاخص ۱۱۰، میدان فتح در منطقه ۹ با شاخص ۱۳۵، پارک شکوفه در منطقه ۱۴ با شاخص ۱۴۲، پاسداران در منطقه ۳ با شاخص ۱۱۳، ژئوفیزیک در منطقه ۶ با شاخص ۱۲۵، فرمانداری شهرری در منطقه با شاخص ۱۳۹ و میدان امام خمینی در منطقه ۱۲ با شاخص ۱۰۳ با شاخص ۱۳۲ هوای ناسالم برای گروه‌های حساس را نشان می‌دهند.

همچنین ایستگاه پارک سلامت در منطقه ۱۷ با شاخص ۱۵۳ و شهرداری منطقه ۱۵ با شاخص ۱۵۲ در وضعیت قرمز قرار دارند و کیفیت هوا در این ایستگاه‌ها ناسالم اعلام شده است.

در ایستگاه‌های اقدسیه، پونک، تربیت مدرس، ستاد بحران، شهرداری منطقه ۲، شهرداری منطقه ۲۲، گلبرگ، پارک رازی، دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه علم و صنعت، و شهرک چشمه نیز هوای قابل قبول به ثبت رسیده است و در ایستگاه سرخه حصار در منطقه ۱۳ شاخص ۴۸ و کیفیت هوای پاک ثبت شده است.

پایتخت نشینان از ابتدای امسال تاکنون، پنج روز هوای پاک، ۸۴ روز هوای سالم، ۱۶ روز هوای ناسالم برای گروه سنی حساس و یک روز هم هوای ناسالم برای تمامی گروه‌های سنی استنشاق کردند.

از ابتدای سال جاری تا امروز ۱۰ روز هوای پاک، ۲۱۸ روز هوای قابل قبول، ۹۸ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها در روز شمار شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است.

به گزارش ایرنا، شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha