به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر روح الله باقرزاده در جلسه مدیران و کارشناسان معاونت امور بینالملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر با کارگزاریهای همکار سازمان امور دانشجویان جذب دانشجوی بینالملل افزود: در برنامه هفتم توسعه پیشبینی شده است که تعداد دانشجویان بینالمللی در کشور به ۳۵۰ هزار نفر افزایش یابد؛ بر این اساس امیدواریم با استفاده از ظرفیت حداکثری برنامههای آموزشی و پژوهشی دانشگاه و همچنین تسهیل فرآیندهای طراحی شده برای جذب دانشجویان بینالملل، کارگزاریهای جذب دانشجو، شاهد یک جهش در افزایش تعداد دانشجویان بین المللی دانشگاه باشیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر تعداد ۳۵۰ دانشجوی بین المللی از ۱۵ کشور عراق، افغانستان، پاکستان، هندوستان، سوریه، لبنان، یمن، بحرین، تونس، چین، فلسطین، سنگال، عمان،کنیا و نیجریه در دورههای کلاسیک و آکادمیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر مشغول تحصیل هستند.
باقرزاده تاکید کرد: با توجه به اهمیت تعداد و تنوع ملیتی دانشجویان بینالمللی در حوزه رتبه بندی داشگاهها، تلاش داریم برای دانشجویان بین المللی، بورس تحصیلی درنظر بگیریم. در این راستا مصوب شده است که برای دانشجویان نخبه بینالمللی که بتوانند در زمان تحصیل در دانشگاه رتبه ممتازی را اخذ کنند، بورس تحصیلی در ترمهای بعدی برای آنها در نظر گرفته میشود.
مدیر کل همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اهمیت ضروررت رشد دانشجویان مستعد بینالمللی به ویژه در مقطع دکترا ،اظهار کرد: علاوه بر اینها در نظر داریم برای کارگزاریهایی که در زمینه جذب دانشجوی بین المللی، فعالتر عمل کنند، مشوقهایی را به صورت بورسیه تحصیلی اعطا کنیم.
در این جلسه همچنین مهندس کاری کارشناس مسئول امور دانشجویان بین الملل یادآور شد: در حال حاضر کلیه فرآیندهای جذب و پذیرش دانشجویان بین المللی به صورت الکترونیکی انجام میشود و دانشجویان میتوانند از طریق سامانه ۳ زبانه انگلیسی، عربی و فارسی دانشگاه به نشانی Admissionaut.ac.ir نسبت به ثبتنام و پذیرش خود اقدام کنند.
وی اضافه کرد: همچنین از سوی کارگزاران به سوالات و چالشهای دانشجویان بین المللی پاسخ داده میشود.
به گزارش ایرنا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۱۸ دانشکده مشتمل بر دانشکده های قدیمی (۶ دانشکده)، و دانشکده های جدید مانند مهندسی پزشکی و غیره دانشکده های سنتی و تخصصی ویژه مثل مهندسی پلیمر، هوافضا و مهندسی نفت دارد که همه این دانشکده ها از کارشناسی تا دکتری دانشجو آموزش میدهند. این دانشگاه حدود ۱۴ هزار دانشجو در مقاطع مختلف و بیش از ۴۰ هزار دانش آموخته دارد و علاوه بر واحدهای دانشگاهی در تهران واحدهای دیگر هم مانند پردیس های ماهشهر، بندرعباس و گرمسار و پردیس بین المللی در جزیره کیش را اداره میکند.
همچنین بر اساس آمار تا مهر ۱۴۰۲، ۱۵۰۰ دانشجوی نخبه استعدادهای درخشان و المپیادی در دانشگاه تحصیل میکنند، ۳۲۲ دانشجو از ۱۳ کشور در دانشگاه و پردیس های مختلف در دانشگاه صنعتی امیرکبیر محصول علم آموزی هستند که شامل ۱۸۹ دانشجو در مقطع کارشناسی، ۸۹ نفر ارشد و ۴۴ نفر دکتری است.
پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خیابان ولیعصر واقع شده و یک ساختمان نیز در شهریار برای توسعه فعالیت شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور وابسته به این دانشگاه اختصاص داده شده است. اکنون ۵۷ واحد فناور و ۲۹ شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری این دانشگاه مستقر هستند.
نظر شما