" حبیب الله رضایی " روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تمامی هیاتهای عزاداری در ۱۲ شهرستان استان طبق مقررات باید برای اجرای بهتر و بیشتر برنامههای خود ابتدا در سامانه کشوری ثبتنام کنند.
وی ادامه داد: اکثر هیاتهای عزاداری و سوگواری یزد دارای سابقه طولانی در اجرای برنامههای معنوی و مذهبی در ماه محرم حسینی هستند که یک افتخار بزرگ برای دارالعباده محسوب میشود و باید این ارزش حفظ شود.
این مسئول بیان کرد: هیاتها در طول سال به خصوص ماه محرم علاوه بر اجرای برنامه عزاداری و سوگواری در خیلی از برنامهها و طرح های فرهنگی و عامالمنفعه مشارکت دارند که این رویه باید گسترش یابد.
رضایی گفت: یکی از برنامههای مهم هیاتهای مذهبی استان جذب نوجوانان و جوانان و بهره گیری از ظرفیت آنها در اجرای خیلی از برنامههای مورد نیاز در بخشهای فرهنگی و عمرانی است.
وی به نامگذاری دهه اول ماه محرم به دهه امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد که باید برای تحقق این واجب بزرگ الهی هیاتهای عزاداری و سوگواری همانند گذشته پیشگام باشند.
استان یزد یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت دارد، بیش از یک هزار هیات مذهبی دارد و عنوان حسینیه ایران به شهر یزد اختصاص یافته است.
نظر شما