«سند تغییر اقلیم و نقش آن در سلامت» تدوین شد

تهران - ایرنا - رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی از تدوین سند ملی «تغییر اقلیم و نقش آن در سلامت» توسط شورای عالی سلامت خبر داد و گفت: تدوین این سند به دستور شهید رئیسی در حال انجام است و همه دستگاه‌ها در آن نقش دارند زیرا تغییر اقلیم را باید بسیار جدی بگیریم.

به گزارش ایرنا از وبدا، محمد اسماعیل مطلق در چهارمین نشست دبیرخانه‌های سلامت وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها اظهار داشت: در شانزدهمین جلسه شورای عالی سلامت، آیت‌الله رئیسی دستور تلفیق هفت سند در مورد امنیت غذایی را صادر کرد که هزار نفر از متخصصان تغذیه و امنیت غذایی روی سندها بررسی‌های لازم را انجام دادند و در هفدهمین جلسه این نشست، ارائه و مورد تصویب قرار گرفت که پایه آن، سند امنیت غذایی تدوین شده توسط وزارت جهاد کشاورزی و شورای عالی انقلاب فرهنگی بود.

وی با بیان اینکه این سند نیز توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد و رئیس جمهور فقید آن را به دستگاه ها ابلاغ کرد، افزود: در این سند ۲۵۱ اقدام مربوط به دستگاه‌ها مشخص شده است تا آب و غذای سالم، آرد کامل و غذاهای اساسی از نظر مواد مغذی در کشور تولید و مصرف شود.

مطلق با بیان اینکه هدف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و سند ملی امنیت غذایی این است که انسان از نوزادی تا سالمندی سالم باشد، گفت: خوشبختانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در ۳۱ استان در حال تشکیل دبیرخانه ذیل استانداری با محوریت همه دستگاه‌ها است.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی از نمایندگان دستگاه‌های دولتی درخواست کرد که در همه برنامه‌های آینده‌نگری و راهبردی دستگاه‌ها، مسئله «تغییر اقلیم» و «سند ملی امنیت غذایی» را مورد توجه قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد: ایران در معرض تغییر اقلیم است و خشکسالی، کم آبی، رانش زمین، گرما و سیل متأثر از این پدیده است؛ بنابراین ضرورت دارد هر دستگاه ذیل برنامه‌های راهبردی و آینده‌نگری خود برای آینده بحث تغییر اقلیم را برای آینده درنظر بگیرند.

مطلق، از تدوین سند «تغییر اقلیم و نقش آن در سلامت» توسط شورای عالی سلامت و امنیت غذایی خبر داد و افزود: تدوین این سند به دستور شهید رئیسی در حال انجام است و همه دستگاه‌ها در آن نقش دارند چرا که بحث تغییر اقلیم را باید بسیار جدی بگیریم.

وی گفت: نکته حائز اهمیت دیگر، ضرورت توجه به سند ملی امنیت غذایی در دستگاه‌های کشور است. شورا موظف شده است که هر سه ماه یکبار با حضور نمایندگان ۹ وزارتخانه و ۹ دستگاه جلسه تشکیل دهد و به همین دلیل، دستگاه‌ها می‌توانند نکات مورد نظر خود را در زمینه سند امنیت غذایی به شورای عالی سلامت ارائه دهند تا در جلسات مطرح شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha