پیروزی ژیمناستیک ایران در پرونده الفتی در دادگاه عالی ورزش

تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون ژیمناستیک روایت جدیدی از کسب سهمیه مهدی الفتی برای حضور در پاریس ارائه کرد و گفت: استرالیایی‌ها به دنبال حذف این المپین بودند اما تدبیر فدراسیون موجب شد دادگاه عالی ورزش (CAS) ایران را برنده این پرونده اعلام کند.

به گزارش ایرنا، زهرا اینچه‌درگاهی، رئیس فدراسیون ژیمناستیک روز سه‌شنبه در گفت‌وگویی با اشاره به ادعای استرالیایی‌ها برای پس گرفتن سهمیه مهدی الفتی اظهار داشت: در اردیبهشت ماه، ساعاتی پس از برگزاری مجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون، ایمیلی از دادگاه عالی ورزش (CAS) به ایران رسید که در آن ژیمناست استرالیایی از فدراسیون جهانی و مهدی الفتی شکایت کرده و درخواست داده بود سهمیه المپیک الفتی حذف و به او داده شود و مهلتی ۲۴ساعته از ۲۴ اردیبهشت به ما برای پاسخ دادند که در صورت اقدام نکردن به موقع به صورت خارج از نوبت و ویژه رای صادر شود.

وی افزود: از زمان دریافت ایمیل که ساعاتی پس از انتخابات فدراسیون ژیمناستیک بود، دست به کار شدیم و جلسات فوری را تشکیل دادیم، با کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش هم موضوع مطرح شد و با کیومرث هاشمی و محمود خسروی‌وفا و پس از آن دبیرکل کمیته ملی و معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای، هم در این باره صحبت کردیم. همچنین بلافاصله طی چند ساعت با دکتر امیرساعد وکیل برای برعهده گرفتن وکالت صحبت شد. ظرف همین چند ساعت باقی مانده پرونده بررسی اولیه شد و درخواست استرالیایی‌ها مبنی بر بررسی پرونده به صورت ویژه و فوری، مورد مخالفت ما و فدراسیون جهانی قرار گرفت و مقرر شد پرونده به صورت عادی بررسی شود.

اینچه‌درگاهی یادآور شد: چند روز بعد هزینه‌‎های سنگین دادرسی را به ما اعلام کردند که باید پرداخت می‌شد و در عین حال استرالیایی‌ها حدود ۳۰۰ صفحه لایحه نوشته بودند و به دادگاه عالی ورزش ارائه کرده بودند. جلسات متعدد کارشناسی برای پاسخگویی در فدراسیون برگزار و تیم تخصصی و فنی در کنار آقای وکیل که جا دارد از زحمات وی تشکر کنم، روی پرونده کار کردند.

رئیس فدراسیون ژیمناستیک ادامه داد: لایحه‌ دفاع نوشته شد و با وکلای فدراسیون جهانی فدراسیون جهانی نیز هماهنگ شدیم. البته فدراسیون جهانی سه هفته پیش طی ایمیل مجدد، حضور الفتی را در المپیک تائید کرد.

اینچه‌درگاهی یادآور شد: همچنین در مسابقات قهرمانی آسیا که اواخر اردیبهشت در ازبکستان برگزار شد، هم با رئیس شاخه هنری مردان فدراسیون جهانی ژیمناستیک صحبت کردیم و او هم تائید کرد که سهمیه به صورت قانونی به الفتی داده شده و هیچ ایراد قانونی برای آن متصور نیستند.

وی ادامه داد: استرالیایی‌ها شکایت‌شان را پیگیری کردند و ما هم دفاعیات‌مان را انجام دادیم و پس از چند بار رفت و برگشت، روز چهارشنبه ۱۳ تیر، جلسه آنلاین دادگاه CAS به مدت بیش از چهار ساعت تشکیل شد. در این جلسه حدود ۱۵ تن از قضات و وکلا به همراه من و رئیس فدراسیون ژیمناستیک استرالیا و دبیر فدراسیون در جلسه حضور داشتند. لوایح دفاعیه ما به صورت فنی و تخصصی قدرتمند نوشته شده بود و دفاع خوب و جانانه‌ای را انجام دادیم و امروز اعلام شد که ایران برنده این پرونده شد. امیدواریم الفتی هم در المپیک حضوری شایسته داشته باشد.

وی تاکید کرد: با وجود خوشحالی برای این پرونده، تاسفی درباره آقای احمد کهنی، دارم که اگر در زمان محرومیت‌ وی به دلیل پرنکردن فرم ضد دوپینگ، یک تیم کاردان، متخصص و فنی در فدراسیون ژیمناستیک حضور داشت، شاید این اتفاق برای وی نمی‌افتاد و امروز دو قهرمان از ژیمناستیک راهی المپیک می‌شدند.

اینچه‌درگاهی افزود: متاسف هستیم که در مقطعی، حضور افراد غیرفنی، غیروارد و حتی شاید افرادی که دلسوز نبودند در فدراسیون باعث شد تا یک مسئله ساده مانند پرنکردن فرم ضد دوپینگ، منجر به محرومیت ۲ ساله ژیمناست ما و از دست دادن المپیک توسط احمدکهنی شود.

رئیس فدراسیون ژیمناستیک تاکید کرد: اگر آن روز در فدراسیون افرادی در مسند کار بودند که به امور فنی، مدیریتی و مسائل بین‌المللی اشراف حداقلی داشتند، شاید این اتفاق برای احمدکهنی نمی‌افتاد و او در روزهای آینده باید برای حضور در المپیک راهی پاریس می‌شد. این‌ها ضررهایی است که یک جامعه بابت حضور افراد ناکارآمد می‌پردازد و این بهای سنگینی است و امیدوارم در ورزش چنین اتفاقاتی دیگر رخ ندهد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha