مجید جعفری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت ۵۵ هزار و ۶۱۹ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید شده، در حالی که در مدت مشابه پارسال تولید ۴۳ هزار و ۱۲۶ تن گوشت مرغ ثبت شده است.
وی افزایش جوجه ریزی در خراسان رضوی را علت افزایش تولید گوشت مرغ در سال جاری عنوان و بیان کرد: میزان جوجه ریزی در سه ماه نخست امسال در مجموع ۳۰ میلیون و ۸۱۴ هزار قطعه بوده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: میزان جوجهریزی استان در مدت یاد شده نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۹ درصد افزایش را نشان میدهد.
جعفری اظهار کرد: سقف تعهد و ظرفیت جوجه ریزی در استان خراسان رضوی ۱۰ میلیون قطعه است.
روزانه به صورت میانگین بین ۶۰۰ تا ۶۸۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید میشود که بیش از نیاز مصرف استان است.
هم اکنون هزار و ۴۶۴ واحد فعال مرغ گوشتی در خراسان رضوی وجود دارد.
نظر شما