ناتوانی دولت بایدن در برابر راهپیمایی‌های حامیان غزه در آمریکا و ادعای نفوذ ایران

 نیویورک – ایرنا- یک مقام ارشد اطلاعاتی آمریکا روز سه‌شنبه ادعا کرد که عوامل  وابسته به ایران در تظاهرات‌ حامیان غزه در سراسرآمریکا نفوذ کرده و با ارائه حمایت‌های مالی در برخی مواقع آمریکایی‌ها را هدف قرار داده اند.

به گزارش ایرنا، آوریل هاینس، رئیس اداره اطلاعات ملی آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در بیانیه ای مدعی شد: «در هفته‌های اخیر، عوامل وابسته به ایران با استفاده از روش هایی که در طول سال‌ها بازیگران دیگر استفاده کرده اند، به‌دنبال فرصت‌طلبی از اعتراضات جاری در مورد جنگ غزه بوده‌اند. ما بازیگران وابسته به ایران را مشاهده کرده‌ایم که به عنوان فعالان اجتماعی در فضای مجازی ظاهر می‌شوند و به دنبال تشویق اعتراض‌ها و حتی ارائه حمایت مالی از معترضان هستند.

هاینس مدعی شد که آمریکایی ها در کارزار ایران شرکت می کنند، غافل از اینکه با یک دولت خارجی تعامل دارند یا توسط آن حمایت می شوند.

رئیس اداره اطلاعات ملی آمریکا در بیانیه خود مدعی شد: "ما از همه آمریکایی ها می خواهیم که مراقب باشند زیرا آنها در فضای مجازی با افرادی برخورد می کنند که قابل شناسایی نیستند."

رئیس اداره اطلاعات ملی آمریکا، ادعاهای پیشین خود را در مورد "رویکرد تهاجمی ایران در نفوذ خارجی خود و تلاش برای ایجاد اختلاف و تضعیف اعتماد به نهادهای دموکراتیک آمریکا از جمله در دوره های انتخاباتی قبلی " این کشور تکرار کرد.

او ادعا کرد که ایران به انجام فعالیت های سایبری و نفوذ خود با استفاده از رسانه های اجتماعی و تهدیدها ادامه می دهد.

هاینس مدعی شد: «احتمالاً ایران در این تلاش‌ها به سرویس‌های اطلاعاتی خود و همچنین فعالان تاثیرگذار فضای مجازی مستقر در ایران برای ترویج روایت‌های خود استفاده خواهند کرد.»

او در عین حال گفت که آمریکایی‌هایی را می‌شناسد که در تظاهرات غزه شرکت می‌کنند و با حسن نیت این کار را انجام می‌دهند.

این مقام ارشد اطلاعاتی آمریکا افزود: «علاوه بر این، آزادی بیان دیدگاه‌های مختلف، زمانی که به صورت مسالمت‌آمیز انجام شود، برای دموکراسی ما ضروری است، به همین صورت هشدار دادن به بازیگران خارجی که می‌خواهند از جریانات ما برای اهداف خود بهره‌برداری کنند نیز مهم است».

به گزارش ایرنا، از آغاز حملات اسرائیل به نوار غزه برای تلافی عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطین به رهبری حماس، شهرهای مختلف آمریکا شاهد تجمع‌ها، تظاهرات و پویش‌های مختلف علیه حمله اسرائیل به غزه و مخالفت با سیاست‌های حمایت‌گرایانه دولت بایدن از اسرائیل بود. با این حال نقطه عطف این اعتراض‌ها در آمریکا از ۱۷ آوریل (۲۹ فروردین) در دانشگاه کلمبیا کلید خورد و گستره آن در اندک زمانی به دیگر دانشگاه‌های در آمریکا مراکز دانشگاهی در جهان رسید.

اعتراض‌های ضد اسرائیلی دانشجویی در آمریکا، ‌ با تجمع مسالمت‌آمیز دانشجویان دانشگاه کلمبیا که خواستار پایان جنگ در غزه هستند آغاز و با ورود نیروی پلیس شهر نیویورک به اردوگاه دانشجویان برای دستگیری‌های دسته‌جمعی شدت گرفت.

این اعتراض‌ها در ۲۲ آوریل (سوم اردیبهشت ۱۴۰۳) زمانی که دانشجویان چند دانشگاه در ساحل شرقی آمریکا_از جمله دانشگاه نیویورک، دانشگاه ییل، کالج امرسون، موسسه فناوری ماساچوست(MIT) و دانشگاه تافتس_ شروع به برپایی تجمع‌های مشابه کردند، گسترش یافت و به دستگیری‌های دسته‌جمعی از جمله در دانشگاه‌های نیویورک و ییل منجر شد.

این اعتراض‌ها در روزهای بعد در سراسر ایالات متحده گسترش یافت و دامنه آن به دانشگاه‌های مختلف بیش از ۴۶ ایالت از ۵۰ ایالت آمریکا و ناحیه کلمبیا رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha