حوزه بهداشت و درمان کرمانشاه آماده خدمت‌رسانی به زائران اربعین است

کرمانشاه- ایرنا- مسوولان استان کرمانشاه پیش بینی کرده اند که امسال حدود ۲ میلیون زائر اربعین از طریق مرز خسروی شهرستان قصرشیرین عازم کشور عراق شوند و از این رو همه بخش‌ها از جمله حوزه بهداشت و درمان برای ارائه خدمات به این زائران آماده شده‌اند.

به گزارش ایرنا، رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه روز چهارشنبه در جلسه شورای سیاست‌گذاری سلامت و کمیته بهداشت و درمان اربعین حسینی (ع) و کارگروه پدافند زیستی اظهار کرد: اربعین موضوعی متعلق به جهان اسلام است و باید همه دستگاه‌ها و سیستم‌ها آمادگی کامل داشته باشند تا میزبان خوبی برای زوار اباعبدالله الحسین (ع) باشیم.

«مسعود قلعه‌سفیدی» با اشاره به اهمیت کرمانشاه به عنوان دروازه ورود به کربلا، افزود: طی سال‌های اخیر اقدامات زیرساختی خوبی در استان انجام شده است. توجه به بهداشت و درمان و امنیت در ایام اربعین از جایگاه بالایی برخوردار است و هر سال باید بهتر از سال گذشته عمل کنیم.

وی همچنین تأکید کرد: رفع مشکلات ترافیکی و ازدحام در جاده‌های مسیر به ویژه کمربندی بیستون و مناطق ماهیدشت و حمیل باید مورد توجه قرار بگیرد. امسال پیش‌بینی می‌شود ۲ میلیون زائر حسینی (ع) به استان بیایند و برنامه‌ریزی دقیقی باید در این راستا انجام شود.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: با توجه به جلوتر بودن تاریخ اربعین امسال و پیش‌بینی گرمای ۲۵ روزه در این ایام، تمهیدات لازم جهت جلوگیری از گرمازدگی باید اندیشیده شود. همچنین باید به بیماری‌های مختلف، سگ‌های ولگرد، دفع زباله، بهداشت موکب‌ها، و بهداشت آب و فاضلاب توجه ویژه‌ای شود.

قلعه سفیدی در پایان خاطرنشان کرد که تمام دستگاه‌های بهداشت و درمان استان کرمانشاه با آمادگی کامل جهت خدمت‌رسانی به زائرین اربعین آماده شده‌اند و تلاش می‌کنند تا سلامت و امنیت زائرین به بهترین شکل ممکن تأمین شود.

براساس اعلام مسوولان ستاد اربعین استان کرمانشاه سال گذشته حدود یک میلیون زائر از طریق مرز خسروی عازم کشور عراق شدند که پیش بینی می شود امسال این تعداد به ۲ برابر افزایش یابد.

به گزارش ایرنا؛ مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و۵۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha