علی رحمتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون ۲۰ هزار و ۷۷۷ ولادت در سیستان و بلوچستان به ثبت رسیده است.
وی با بیان اینکه براساس آمارهای جمع آوری شده از طریق اتاق رصد جمعیت سیستان و بلوچستان از ابتدای سال ۱۰ هزار و ۶۰۰ واقعه ولادت در استان به ثبت رسیده است تصریح کرد: در همین مدت نیز ۱۰ هزار و ۱۷۷ نوزاد دختر متولد شدند که از این تعداد ۱۹۰ واقعه ولادت ۲ قلو و هشت مورد سه قلو در بودهاند.
مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان عنوان کرد: بر اساس بررسی به عمل آمده در آمارهای موجود در هر شبانه روز حدود ۲۱۹ و در هر ساعت ۹ نوزاد متولد شده است.
وی تعداد کل وفات ثبت شده در سیستان و بلوچستان از ابتدای سال را سه هزار و ۶۸۱ واقعه بیان کرد و افزود: با تفکیک جنسی ۲ هزار و ۱۰۷ واقعه وفات مربوط به مردان و یکهزار و ۵۵۷ واقعه وفات مربوط به زنان بوده است.
رحمتی خاطرنشان کرد: میانگین سنی مادران در اولین فرزندآوری، در بین استانها مربوط به تهران با ۳.۳ سال و کمترین آن مربوط به سیستان و بلوچستان ۲۲.۷ سال است.
وی بیان کرد: طبق قانون تمامی دستگاههای اجرایی با ارتباط به پایگاه سازمان ثبت احوال کشور موظفند آخرین استعلام نشانی افراد برای ارائه خدمات را از سازمان ثبت احول استعلام و دریافت کنند.
مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان گفت: همه افرادی که آدرس محل سکونتشان تغییر کرده باید در مدت ۲۰ روز به سامانه سهیم به نشانی sahim.sabteahval.ir مراجعه و نشانی جدید خود را ثبت کنند تا از هرگونه مشکل احتمالی در ارائه خدمات به آنها جلوگیری شود.
وی ادامه داد: گاهی در نرم افزارهای اجتماعی شاهد پیدا شدن مدارک هویتی توسط شهروندان هستیم که با انتشار پیام و تصویر مدارک در نرم افزارهای اجتماعی در صدد پیدا کرد صاحب آن هستند، این امر خلاف قانون است، شهروندان در صورت پیدا کردن مدارک هویتی باید آن را به نزدیکترین اداره ثبت احوال تحویل دهند.
نظر شما