همت امانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پخت بیش از ۱۲۳ هزار پرس غذای گرم در آشپزخانههای اطعام حسینی و توزیع آن بین خانواده های مددجو از ابتدای محرم تاکنون ادامه دارد.
وی با بیان اینکه از ابتدای محرم تاکنون ۳۷ آشپزخانه اطعام حسینی در مراکز نیکوکاری و موسسات خیریه فعال است، ادامه داد: آشپزخانه های اطعام حسینی به صورت مردمی و با کمک خیران در مراکز نیکوکاری راه اندازی شده و تا پایان ماه صفر ادامه دارد.
امانی بیان کرد: از ابتدای ماه محرم که آشپزخانه های اطعام حسینی در استان مشغول فعالیت شده اند، در کنار طبخ و توزیع غذای گرم تعداد ۷۰۰ بسته سبد کالا نیز بین نیازمندان توزیع شده است.
این مسوول خاطرنشان کرد: مردم خیر و نیکوکار استان می توانند جهت مشارکت در اطعام حسینی از طریق شماره کارت ۸۵۱۵-۵۰۰۲-۹۹۷۹-۶۰۳۷ و سامانه اینترنتی www.emdad۳۳۸۰۸.ir و کد دستوری *۸۸۷۷*۰۲۸*۱# کمکهای خود را از ظرق کمیته امداد به دست نیازمندان برسانند.
نظر شما