حسن گیته روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مراحل پاکسازی این مکان از مسیر "تاقه دار" تا فاصله چهار کیلومتر توسط ماموران شهرداری انجام شد.
وی با بیان اینکه در پایان این پاکسازی بیش از چهار تُن زباله جمع آوری شد، ادامه داد: این دومین مرحله از پاکسازی اطراف سد مهاباد بود که با هدف حفظ محیط زیست اجرایی شده است.
معاون خدمات شهری شهرداری مهاباد اضافه کرد: با توجه به گردشگری بودن حاشیه این سد و ورود انبوه گردشگران و مسافران به منطقه، پاکسازی و جمعآوری زبالههای رها شده در حاشیه سد مهاباد ضروری بود.
وی جلب مشارکتهای مردمی برای پاکیزه نگاه داشتن محیط زیست و ترویج فرهنگ عمومی حفاظت از طبیعت را از مهمترین اهداف این برنامه دانست و اظهار کرد: پاکسازی مسیر دیگر سد در حدفاصل قاضی آباد تا شهر با همراهی علاقه مندان به محیط زیست در دستور کار قرار دارد.
به گزارش ایرنا، دریاچه سد مهاباد از مهمترین مکانهای گردشگری این شهرستان است که در فاصله یک کیلومتری این شهر واقع شده و همهروزه و به ویژه در روزهای تعطیل پذیرای شمار زیادی از شهروندان و گردشگران است.
شهر ۱۶۶ هزار نفری مهاباد دارای ۲ هزار و ۴۰۰ کیلومتر مربع مساحت بوده و از سال ۱۳۰۶ بلدیه یا شهرداری در آن راه اندازی شده است.
نظر شما