به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، سردار سیدمحمد باقرزاده روز یکشنبه -۳۱ تیر- در یک نشست خبری گفت: با کشف و شناسایی یکی از اسطوره های مبارزه با دشمنان این سرزمین یعنی شهید حسین سامی مقام فرصتی بوجود آمد تا ملت ما بتوانند مراتب حق شناسی خود را نسبت به این شهید عزیز اثبات کنند.
وی افزود: اول فروردین سال ۵۹ در جریان نجات فرمانده ای دیگر به نام نصرت زاد تلاش کرد که او را از بند رها کند ولی اگرچه او به دست دشمن به شهادت می رسد سامی مقام نیز به صورت ناجوانمردانه و با یک حرکت عنصر نفوذی به عنوان راننده آمبولانس تلاش کرده بود در صفوف ما نفوذ کند، این عزیز و تعدادی از همرزمانش به دام دشمن می افتند و اسیر می شوند تا ۱۴ مرداد ۵۰ یک ماه و نیم قبل از آغاز جنگ تحمیلی به شهادت می رسد.
باقرزاده اضافه کرد: کشف پیکرهای مطهر تعدادی از شهدای حوادث سال های نخستین انقلاب در منطقه کردستان و استان آذربایجان غربی به ویژه در منطقه عمومی سردشت، آن هم با دستان و پاهای بسته شده که مدت طولانی در زندان های منحط و منفور دموکرات به گروگان گرفته شده و اسیر و زندانی بودند، فرصتی را ایجاد می کند تا بتوانیم این معنا را یادآوری کنیم که ملت بزرگ ایران هیچوقت به گروگا گرفته نمی شود.
وی افزود: اخیرا ۲۵ شهید کاوش شده که هشت پیکر مربوط به شهدای دفاع مقدس هستند و بقیه شهدایی هستند که توسط گروهک ها در مناطق عملیاتی در کردستان و آذربایجان غربی به شهادت رسیده اند و توانسته ایم با همکاری مردم محلی، عشایر قهرمان و مرزنشینان پیکرهای این عزیزان را شناسایی کنیم.
باقرزاده تاکید کرد: بازگشت پیکر شهدا فرصت مناسبی برای دشمن شناسی است. رهبر انقلاب از مطالعه نکردن تاریخ انقلاب و دفاع مقدس به ویژه از جوانان گلایه دارند و من میخواهم این گلایه را به صدا و سیما تعمیم دهم. مثلاً جوانان نمیدانند حزب دموکرات دو روز بعد از پیروزی انقلاب در مهاباد درخواست خودمختاری کردستان را اعلام کرد در حالی که هنوز قانون اساسی تصویب نشده بود.
این رزمنده دوران دفاع مقدس افزود: شهید سامی مقام با چنین دشمنان بیمنطقی مبارزه کرد و به شهادت رسید. با پیروزی انقلاب عدهای فرصت طلب در کردستان جمع شده و مسیر سازندگی در این استان را با مشکل روبهرو کردند و ۱۰ لشکری که باید در مقابل صدام میایستاد مجبور شدند برای تامین امنیت کردستان در این استان باشند.
رئیس کمیته مفقودان با بیان جایگاه شهید سامیمقام قبل از انقلاب گفت: او تحمل ظلم به سرباز گماشته را هم نداشت. ضدفساد و ظلم ستیز بود و پرونده درخشانی دارد؛ زمانی که دشمن در کردستان توطئه کرد او را با ۶ نفر از همرزمانش در زندان دولتو از زندان خارج کرده و در سن ۴۴ سالگی به شهادت می رسد.
باقرزاده گفت: این شهید پس از ۴۴ سال در منطقه شمال غرب کشور تفحص و هویتش با کارت شناسایی مشخص شد که سال ۱۳۵۹ به دست گروهک ضد انقلاب در منطقه سردشت به شهادت رسیده بود.
وی درباره برگزاری مراسم تشییع پیکر سرگرد شهید حسین سامی مقام گفت: مراسم استقبال از این شهید چهارشنبه ۱۰مرداد از لشکر ۲۸ سنندج آغاز خواهد شد، پنجشنبه ۱۱ مرداد وداع با پیکر این شهید در معراج شهدا با حضور سه فرزند این شهید انجام می شود و جمعه ۱۲ مرداد پیکر شهید در محل نماز جمعه تهران در مصلای امام خمینی(ره) تا میدان هفت تیر تشییع خواهد شد. همچنین در مراسم صبحگاه مشترک در نیروی زمینی ارتش در ۱۳ مرداد برگزار خواهد شد و همرزمان شهید با او تجدید میثاق خواهند کرد و پس از انتقال پیکر شهید به اصفهان، مراسم تشییع و خاکسپاری در ۱۴ مرداد انجام خواهد شد.
نظر شما