یه گزارش روز یکشنبه روابط عمومی استانداری یزد، " محمد علی شاهحسینی " در نشست با مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی یزد و مدیران اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان افزود: در سال گذشته خوشبختانه ارتباطات تجاری اتاقهای بازرگانی کشور مورد توجه بوده است و از این رو تلاش کردیم ارتباطات بینالمللی اتاق مورد توجه قرار گیرد و سعی میکنیم میزهای مشترک بین شهرهای آسیایی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه سعی کردیم برای برگزاری اجلاسی بینالمللی در این سطح آمادگی پیدا کرده و رشدی برای اتاق ایجاد کنیم خاطرنشان کرد: هیأتهای مهمی از اتاقهای مجمع آسیایی در این اجلاس مهمان یزد خواهند بود و فضای تجاری، اقتصادی و بین المللی شهر را تغییر خواهند داد.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia cooperation dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقهای بین دولتها و سازمانهای منطقهای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و هم اینک ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد و در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.
زمان برگزاری دقیق این مجمع متعاقبا توسط مسئولان امر در استان یزد اطلاع رسانی میشود.
استان یزد ۲ هزار و ۲۷۰ هکتار بافت تاریخی و ۶ هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی ، فرهنگی و طبیعی دارد که از این تعداد تاکنون، حدود یکهزار و ۹۰۰ اثر آن به ثبت ملی و پنج اثر هم در فهرست میرات جهانی یونسکو به ثبت رسید که شامل ۲۰۰ هکتار بافت تاریخی یزد، باغ های دولت آباد و پهلوان پور مهریز و قنات های زارچ و حسن آباد مشیر و دهنوست که نام این استان تاریخی را بیش از پیش در جهان پرآوازه کرد .
یزد در کنار استان های فارس و اصفهان به عنوان مثلث طلایی گردشگری ایران، مقصد نخست گردشگران خارجی است و این مهم، گردشگری را به عنوان یکی از محورهای توسعه استان قرار داد.
نظر شما