عباس مسجدی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: کار در پزشکی قانونی به لحاظ نوع ارباب رجوع و خدماتی که ارائه میدهد، کار سختی است و فشارهای روانی بسیاری بر کارکنان این مجموعه وارد میشود.
وی ادامه داد: از طرف دیگر میزان دریافتی کارکنان پزشکی قانونی در مقایسه با وزارت بهداشت پایینتر است و همین موضوع سبب شده تا تمایل برای فعالیت در این مجموعه کمتر باشد.
رییس سازمان پزشکی قانونی با اشاره به ارائه خدمات پزشکی قانونی کشور در ۴۷۰ شهرستان تصریح کرد: این در حالی است که ۱۵۰ شهرستان در کشور وجود دارد که با وجود اینکه حوزه قضایی دارند اما از وجود مرکز پزشکی قانونی بیبهره هستند و بیشتر در مناطق محروم و سختگذر واقع شدهاند و فاصله آنها با شهرهای همجوار دارای مرکز پزشکی قانونی بیش از ۸۰ کیلومتر است.
مسجدی با تاکید بر اینکه عدالت در دسترسی به خدمات از مهمترین اهداف این سازمان است، افزود: برای جبران کمبود پزشک در مراکز پزشکی قانونی برنامهای در دستور کار این سازمان قرار گرفته که بر اساس آن با توافقی که با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شده، دانشجویان رشته پزشکی از همان روز اول که در دانشگاه پذیرش میشوند برای کار در مراکز پزشکی قانونی انتخاب میشوند که تاکنون ۲۰۰ نیرو در قالب این برنامه تامین شده است.
وی با بیان اینکه در خصوص جذب نیروی انسانی در مراکز پزشکی قانونی کشور نسبت به برنامه ششم توسعه عقب هستیم، تصریح کرد: امید میرود در دولت چهاردهم با همکاری سازمان امور اداری استخدامی و سازمان برنامه و بودجه مجوزهای استخدامی برای جذب نیرو در پزشکی قانونی فراهم تا بخشی کمبود نیرو در این بخش برطرف شود.
به گزارش ایرنا، عباس مسجدی رییس سازمان پزشکی قانونی در هیاتی به همراه حجتالاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژهای روز به چهارمحال و بختیاری سفر کرد.
رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی مردم چهارمحال و بختیاری، دیدار با قشرهای مختلف مردمی و جوامع نخبگانی این استان از جمله برنامههای سفر یک روزه رییس دستگاه قضا به این استان بود.
نظر شما