به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدناصر رهبر روز شنبه با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونتهای ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه، به رسانهها افزود: این واکسن در سنین ۲ ماهگی، چهار ماهگی و یک سالگی، طی سه نوبت به کودکان در تمام مراکز و خانههای بهداشت برای کودکان متولدان دهم خرداد ۱۴۰۳ به بعد تزریق می شود.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: ایمن سازی با تزریق واکسن یکی از شناختهشدهترین روشهای پیشگیری از بیماریهای دوران کودکی است.
وی با اشاره به نقش موثر واکسیناسیون در سلامت جامعه، ادامه داد: ریشه کنی، حذف و کنترل بیماریهای عفونی قابل پیشگیری با واکسن از اهداف اصلی برنامه ایمن سازی محسوب میشود.
وی تاکید کرد که هیچ کودکی نباید به دلیل نبود واکسیناسیون در اثر بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن، دچار معلولیت و آسیب شود و یا جان خود را از دست دهد.
این مسوول گفت: پس از آغاز برنامه توسعه ایمنسازی در زمینه پیشگیری و کنترل بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن و ارتقای سلامت کودکان در کشور دستاوردهای ارزشمندی به دست آمد.
به گفته وی، وزارت بهداشت و آموزش پزشکی توانسته با پاسخ مناسب به نیاز جامعه در زمینه واکسیناسیون، به طور تقریبی۱۰۰ درصد گروه هدف را زیر پوشش واکسیناسیون همگانی قرار دهد.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سمنان، ایجاد دسترسی عادلانه و یکسان همه کودکان اعم از فقیر و غنی، هدف برنامه ایمن سازی دانست و گفت: پوشش بالای واکسیناسیون کودکان کشور در منطقه جزو برترینها است و در دنیا نیز در مقایسه با کشورهای صنعتی و توسعه یافته، ایران پوشش واکسیناسیون کاملتر و جامعتری دارد.
از جمعیت ۷۰۲ هزارنفری سمنان ۴۸۰ هزار نفر تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در ۶ شهرستان هستند.
نظر شما