۱۴۵همت برای عملیاتی شدن پروژه‌های کهگیلویه وبویراحمد نیاز است

یاسوج - ایرنا -رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه وبویراحمد گفت: برای دستیابی به عملیاتی کردن پروژه های مورد نیاز استان در ۲۱ بخش ۱۴۵ همت اعتبار مورد نیاز است.

جهانگیر شاهینی روز یکشنبه در جلسه شورای فنی کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به وجود یکهزارو ۶۴۳ روستای سخت گذر در این استان اظهار داشت: برای تکمیل و دستیابی به توسعه زیرساخت ها اعتبارات زیادی مورد نیاز است.

وی بیان کرد: برای تکمیل بیش از یک هزار پروژه نیمه تمام در سطح استان اعتباری بالغ بر ۳۰ همت نیز مورد نیاز است.

شاهینی رشد چشمگر اعتبارات این استان در دولت سیزدهم را بسیار خوب دانست و گفت: اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۱، بیش از ۱۵ هزارو ۱۰۰ میلیارد ریال بوده که این میزان در سال گذشته به ۲۶ هزار میلیارد ریال افزایش یافت.

وی اضافه کرد: در نشست شورای فنی ۱۵ طرح مورد بررسی قرار گرفت که با توجه به روند طولانی شدن ساخت برخی پروژه‌ها و پیشرفت کند آنها نسبت به فسخ آنها بررسیهای لازم صورت گرفت و همچنین به برخی پیمانکاران فرصت داده شد که در بازده زمانی مشخصی پروژه‌ها را به اتمام یا مجددا آن را فعال کنند.

شاهینی تصریح کرد: در این نشست اخبار و اطلاع‌رسانی‌های لازم در خصوص جدیدترین آیین‌نامه‌های ابلاغی حوزه فنی و اجرایی برای اعضای شورای فنی استان نیز تشریح شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از توقف «تحویل نسخه فیزیکی گواهینامه» صلاحیت پیمانکاری و مشاوره نظام تشخیص صلاحیت و عوامل فنی و اجرایی خبر داد و گفت: این تصمیم بر اساس بخشنامه شماره ۱۵۳۱۳۱ مورخ ۲۹ خرداد ماه ۱۴۰۳ رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه کشور در راستای تحقق سیاست های کلی برنامه هفتم پیشرفت به ویژه شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) و با عنایت به سیاست های دولت سیزدهم و تاکیدات رئیس جمهور شهید در زمینه توسعه دولت الکترونیک و جایگزینی اسناد و مدارک کاغذی با اطلاعات مندرج در سامانه های الکترونیک گرفته شده است.

شاهینی حذف دیوان سالاری و هزینه های اضافی و جلوگیری از جعل و مغایرت اطلاعات را از مزایای مهم این طرح اعلام کرد.

وی اظهار داشت: از ابتدای تیرماه، تحویل نسخه فیزیکی گواهی نامه صلاحیت پیمانکاران و مشاوران متوقف شده و گواهینامه الکترونیکی مشتمل بر حوزه تخصصی و پایه هر شرکت در سامانه sajar.mporg.ir قابل دریافت و استفاده کارفرمایان وشرکت ها خواهد بود.

شاهینی حجم عملیات و گستردگی سطح پروژه ها و توپوگرافی استان،اختلافات و معارضات را از دلایل طولانی شدن پروژه‌ها اعلام کرد.

شاهینی با اشاره به اینکه به برکت انقلاب اسلامی اقدامات خوبی پس از انقلاب در استان صورت گرفته است، افزود: تا قبل از شهادت رئیس جمهور از محل سفر دور دوم تخصیص‌های خوبی در راه بود اما با شهادت ایشان منتظر تخصیص هستیم و امیدواریم در دولت جدید اعتبارات سفر دور دوم اختصاص داده شود.

وی عنوان کرد: اعتبارات سفر با تغییر دولت‌ها از بین نمی‌رود و رئیس جمهور محترم قول همکاری داده اند.

بیشتر بخوانید:

هدفگذاری برای تکمیل ۲۰۰ پروژه شاخص نیمه تمام در کهگیلویه و بویراحمد

هزار پروژه نیمه تمام و تعطیل در کهگیلویه و بویراحمد فعال شد

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha