به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل زارعی کوشا روز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی راهیان نور غرب و شمال غرب در سنندج اظهار کرد: راهیان نور از لحاظ فرهنگی، بار خیلی از مسائل را به دوش می کشد و این برنامه کار بسیار ارزشمندی است.
وی با بیان اینکه نگاه همه به برنامه راهیان نور نگاه اعتقادی است و نه دستورالعملی، یادآور شد: مجموعه و جریان فکری از داخل و خارج کشور نمیخواهند گنجینه دفاع مقدس مورد واکاوی و این فرهنگ به نسل جوان منتقل شود.
استاندار کردستان ادامه داد: در همین راستا و برای مقابله با توطئه دشمن، راهیان نور برنامه ریزی و به خوبی در حال اجراست.
اعزام ۴۰۰ هزار نفر به راهیان نور غرب و شمال غرب
دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور هم گفت: ۴۰۰ هزار نفر از اول مرداد تا ۳۱ شهریور در قالب راهیان نور به یادمان های دفاع مقدس در غرب و شمال غرب کشور اعزام می شوند.
سرهنگ روح الله محمدحسین زاده با بیان اینکه ۱۱ قرارگاه در ستاد مرکزی راهیان نور فعالیت دارد، افزود: با توجه به ناوگان حمل و نقل مجهز و مجرب، تاکنون تلفات جادهای در بحث راهیان نور نداشته ایم.
وی با اشاره به بهسازی جاده شوش- فکه در استان خوزستان، بر لزوم بهسازی زیرساختهای راهیان نور غرب و شمال غرب کشور نیز تاکید کرد.
وجود هفت نقطه یادمانی در کردستان
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس کردستان هم اظهار کرد: استان پنج هزار و ۵۰۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده و میزبان ۱۸ هزار شهید مهاجر بوده است.
سرهنگ علی کلوندی با بیان اینکه راهیان نور در کردستان به توسعه استان و زیرساختها کمک می کند، افزود: هفت نقطه یادمانی در کردستان داریم که یک یادمان در اختیار بنیاد حفظ آثار، یک مورد مرزبانی و پنج یادمان نیز در اختیار سپاه است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس کرمانشاه هم به وجود هشت یادمان در این استان اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال تا ۱۵ تیرماه، ۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر در قالب راهیان نور از یادمانهای شهدا در استان کرمانشاه بازدید کردند.
سردار بهروز خوشبخت با اشاره به اینکه سال گذشته در اربعین حسینی، بیش از یک میلیون نفر از یادمان شهدای کرمانشاه بازدید داشتند، ادامه داد: امسال نیز تاکنون ۳۵ هزار نفر در استان از طریق اردوهای راهیان نور به یادمان شهدا در استانهای جنوبی کشور از جمله خوزستان اعزام شدند.
نظر شما