نیویورک تایمز: بایدن با ادعاها و وعده‌های صلح‌طلبانه‌ خود میراث جنگ بر جای گذاشت

تهران- ایرنا- روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی با اشاره به اینکه جو بایدن کسی است که با ادعا و وعده‌های صلح‌طلبانه بر سر کار آمد، نوشت: اما رئیس جمهور ایالات متحده چند ماه بعد در حالی کاخ سفید را ترک خواهد کرد که برای جانشین خود و مردم آمریکا میراث جنگ بر جای گذاشته است.

به گزارش بامداد شنبه ایرنا، در گزارش نیویورک تایمز آمده است: بایدن بیشتر دوران تصدی خود بر کرسی ریاست جمهوری آمریکا را صرف بسیج قدرت نظامی این کشور و همپیمانان واشنگتن علیه تهاجم روسیه به اوکراین و حمایت از (رژیم) اسرائیل کرده است.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، رئیس جمهور آمریکا که ماه گذشته در اظهاراتی در دفتر بیضی شکل کاخ سفید، به دستاوردهای خود می‌بالید، از دوران ریاست جمهوری خود به عنوان یک دوره صلح‌آمیز برای ایالات متحده نام برد و ادعا کرد: من اولین رئیس جمهور آمریکا در قرن حاضر هستم که به مردم آمریکا گزارش می‌دهم که کشور ما در هیچ کجای جهان در حال جنگ نیست.

در ادامه گزارش نیویورک تایمز آمده است: این ادعا درحالی از سوی بایدن مطرح شده است که آمریکا اگرچه دیگر جنگ‌های زمینی گسترده‌ای مانند جنگ در عراق و افغانستان را به راه نمی‌اندازد اما رئیس جمهور آمریکا بیشتر دوره تصدی خود را مانند یک رهبر زمان جنگ سپری کرده است.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، بایدن از زمان خروج از افغانستان در حقیقت آمریکا را از جنگ دور نگه نداشته است چرا که نیروهای آمریکایی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) بارها شبه‌نظامیان حوثی را در یمن بمباران و به نیروهای نیابتی ایران در عراق و سوریه حمله کرده‌اند.

در گزارش نیویورک تایمز آمده است: رئیس جمهور آمریکا حتی به نیروهای این کشور دستور داده است که در حمایت از (رژیم) اسرائیل اقدام کنند و در ماه آوریل (فروردین - اردیبهشت) سال جاری ، هواپیماهای آمریکایی بسیاری از صدها موشک و پهپاد پرتاب شده از سوی ایران را در جریان یک حمله بزرگ به تل آویو سرنگون کردند.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، بایدن حتی در حال حاضر نیز با پیش‌بینی حمله‌ای مشابه از سوی ایران به (رژیم) اسرائیل در ماه جاری که احتمال انجام آن در پاسخ به ترور اسماعیل هنیه یکی از رهبران حماس در تهران توسط تل آویو وجود دارد، دوباره کشتی‌های جنگی و جت‌های جنگنده ایالات متحده را برای دفاع در برابر حمله احتمالی جدید ایران به اسرائیل در خاورمیانه مستقر کرده است.

در گزارش نیویورک تایمز آمده است: اگر حمله به حوثی‌ها در خاک یمن و حمایت از (رژیم) اسرائیل در برابر حمله ایران را شرکت در «عملیات جنگی» ندانیم، پس این ماجراجویی‌های بایدن را باید چه بنامیم؟

به گزارش ایرنا، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس بامداد چهارشنبه ۱۰ مرداد که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری مسعود پزشکیان به تهران آمده بود، به شهادت رسید.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران صبح چهارشنبه (۳۱ جولای ۲۰۲۴ برابر با ۱۰ مرداد ۱۴۰۳) در بیانیه‌ای اعلام کرد: «با عرض تسلیت به ملت قهرمان فلسطین و امت اسلامی و رزمندگان جبهه مقاومت و ملت شریف ایران، بامداد امروز (چهارشنبه) محل اقامت جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس در تهران مورد اصابت قرار گرفته و در پی این حادثه ایشان و یک نفر از محافظین وی به شهادت رسیدند.»

پزشکیان رئیس‌جمهور در پیامی در واکنش به شهادت «اسماعیل هنیه»، نوشت: جمهوری اسلامی ایران در پاسداری از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی و عزت و اعتبار خود کوتاهی نخواهد کرد و رژیم صهیونیستی به زودی نتایج اقدام بزدلانه و تروریستی خود را خواهد دید.

امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل نیز در پی حمله تروریستی و متجاوزانه رژیم اسرائیل به حاکمیت و تمامیت ارضی ایران و شهادت هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در نامه‌ای به شورای امنیت سازمان ملل، اعلام کرد: این رژیم تروریستی و حامیان آن مسئولیت این اقدامات را بر عهده دارند. جمهوری اسلامی ایران در استفاده از حق ذاتی خود در دفاع مشروع، به موجب ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد برای پاسخ قاطع و فوری، تردیدی نخواهد کرد.

پیش از این جنایت فجیع، رژیم اسرائیل حملات تروریستی را در جنوب بیروت علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی انجام داد و شامگاه سه‌شنبه سی ام جولای ۲۰۲۴ (نهم مرداد) به ضاحیه بیروت حمله کرد و یک ساختمان مسکونی را در یکی از محله‌های آن هدف قرار داد که بر اثر آن شماری از شهروندان به شهادت رسیده و برخی دیگر زخمی شدند. بر اثر این حمله ویرانی زیادی در برخی طبقه‌های ساختمان به بار آمد و فواد شکر (حاج محسن) از فرماندهان ارشد مقاومت که در آن زمان در این ساختمان حضور داشت، به شهادت رسید.

شورای امنیت سازمان ملل متحد در پی درخواست ایران که مورد حمایت چین، الجزایر و روسیه به‌ عنوان رئیس دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار گرفت، ۳۱ ژوئیه (۱۰ مرداد ۱۴۰۳) برای ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در ایران تشکیل جلسه داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha