معاون جدید علمی رئیس‌جمهور باز هم از شریف آمد

تهران- ایرنا- حسین افشین، معاون جدید علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور دانشیار مهندسی مکانیک در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف و سومین نفری است که از این دانشگاه برجسته کشور به این سمت منصوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، مسعود پزشکیان، امروز (۲۰ مرداد) در حکمی حسین افشین را به سمت معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری تعیین کرد. وی در این حکم آورده است: به استناد اصل یکصد و بیست و چهارم قانون اساسی و با توجه به مراتب شایستگی، تجارب ارزنده مدیریتی و سوابق اجرایی، به موجب این حکم جناب‌عالی را به سمت «معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور» منصوب می‌نمایم.

امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری(مدظله العالی) با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم و تعامل با هیئت محترم وزیران در تحقق اهداف دولت و حل مشکلات کشور مجدانه بکوشید.

بر این اساس معاون علمی رئیس‌جمهور بار دیگر یکی از اعضای هیات‌علمی دانشگاه صنعتی شریف است. بر اساس اطلاعات پایگاه دانشگاه صنعتی شریف، حسین افشین (متولد ۱۳۵۹) دانش‌آموخته مهندسی مکانیک، دانشیار مهندسی مکانیک در دانشکده مهندسی مکانیک و رئیس پژوهشکده علوم و فناوری های انرژی، آب و محیط زیست، این دانشگاه است.

همچنین معاونت زیربنایی و امور تولیدی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و قائم‌مقام معاونت دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف از جمله سوابق اجرایی دیگر وی به شمار می‌آید. 

پیش از افشین، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی از ۲۸ شهریور ۱۴۰۱ به عنوان سرپرست و از ۱۱ آبان ۱۴۰۱ تا امروز به عنوان معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری را برعهده داشت که او نیز عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف با درجه دانشیاری در دانشکده مهندسی هوافضا بود.

همچنین پیش از دهقانی نیز سورنا ستاری دانشیار دانشگاه صنعتی شریف از ۱۳ مهر ۱۴۰۲ تا ۷ مهر ۱۴۰۱ این سمت را داشت. ستاری نیز عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف است و از زمان پایان تحصیلات خود در این دانشگاه مشغول تدریس و تحقیق در دانشکده مهندسی انرژی و پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه شریف بوده است.

البته نسرین سلطانخواه هم که در سال ۱۳۸۸ به این سمت منصوب شد، از اعضای دانشگاه صنعتی شریف بود. سلطانخواه در سال ۱۳۵۸ در رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف قبول شد و پس از گذشت ۵ ترم تحصیلی به ریاضی تغییر رشته داد و در سال ۱۳۶۵ و ۱۳۶۷ کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه صنعتی شریف دریافت کرد. او در سال ۱۳۷۳ در حالی که عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا بود، به عنوان اولین دانش‌آموخته دکترای ریاضی دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شریف به تحصیلات خود پایان داد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha