به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا نصیری روز یکشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری گناباد افزود: از این میزان ۷۲۵ میلیارد ریال اعتبار اشتغالزایی نهادهای حمایتی شامل بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) و ۲۵ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی است.
وی ادامه داد: از مجموع یک هزار و ۸۷۰ نفر تعهد اشتغال گناباد در سالجاری، ۲۳۱ نفر فرصت شغلی تاکنون در سامانه رصد ثبت شده است.
فرماندار گناباد اظهار کرد: میزان تعهد اشتغال این شهرستان در سال گذشته یک هزار و ۷۱۴ نفر بود، در حالیکه یک هزار و ۹۲۳ نفر و ۱۲۳ درصد بیشتر از این تعهد فرصتهای شغلی محقق و ثبت سامانه رصد شد.
وی رونق اقتصادی و اشتغال زایی شهرستان گناباد را نیازمند توجه به ظرفیتها و نیازهای بومی و اقتصاد محلی ذکر کرد.
نصیری تصریح کرد: با توجه به ظرفیت های گناباد در بخشهای کشاورزی و تولیدات بومی، اقتصاد محلی متناسب با این ظرفیت ها و به فعلیت رساندن پتانسیل های بالقوه و برندسازی آنها در سطوح منطقه ای و ملی اقتصاد منطقه را متحول می کند.
محسن فولادیپور رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) گناباد نیز گفت: از مجموع ۵۱۰ میلیارد ریال اعتبار اشتغال زایی اختصاص یافته به این شهرستان در سال جاری، ۲۰۰ میلیارد ریال تاکنون تخصیص و در قالب ۹۴ طرح به بانک های عامل معرفی شده است.
علی آراسته رییس اداره بهزیستی گناباد بیان کرد: از مجموع ۲۱۵ میلیارد ریال اعتبار اشتغال زایی که به بهزیستی تخصیص یافته است، تاکنون ۱۰۰ میلیارد ریال در قالب ۵۹ پرونده به بانک های عامل معرفی شدند.
۱۸۸ واحد صنعتی در زیربخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در بخش صنعت گناباد فعالیت دارند که برای راهاندازی آنها چهار هزار و ۷۰۸ میلیارد ریال سرمایهگذاری شده و برای سه هزار و ۶۹۵ نفر به طور مستقیم و ۲ برابر این تعداد به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد کردهاند.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در این شهرستان فعال است.
از مجموع چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد، سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است. حدود ۵۰۰ شرکت تعاونی نیز با اشتغال بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در این شهرستان فعالیت دارند.
مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما