به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی این سازمان، "جلال علمدار" افزود: از مجموع انشعاب غیرمجاز شناسایی شده بیشترین مربوط به شهرستان های اشکذر، یزد و هرات است.
وی انشعابات غیرمجاز آب را تهدیدی جدی برای تأمین آب شرب پایدار دانست و اظهار کرد: ناترازی تولید و مصرف، عدم شناسایی درآمد شرکت آب و فاضلاب، آلودگی شبکه توزیع آب شرب و بهداشت و همچنین بروز مسائل فرهنگی و اجتماعی جامعه از جمله پیامدهای انشعابات غیر مجاز است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد در ارتباط با روشهای شناسایی و پیشگیری از مصارف غیرمجاز اظهار داشت: فرآیند شناسایی و کشف انشعابات غیرمجاز آب در سطح استان توسط اخبار و اطلاعات مردمی، مأموران قرائت کنتور، استفاده از لیست کممصرفها، بررسی نوسانات مصرف در هر دوره، مقایسه مصرف مورد انتظار نیاز آبی با مصرف واقعی، پیمایش ادواری مشترکان، پیمایش و بازدید شیرآلات و خطوط آبرسانی، تخصیص پاداش شناسایی انشعاب غیرمجاز و به کارگیری پیمانکاران برای شناسایی انشعابات غیرمجاز قابل بررسی است.
علمدار به دارندگان انشعاب غیرمجاز آب توصیه کرد: قبل از کشف انشعاب غیرمجاز از سوی تیمهای عملیاتی شرکت آبفا استان با مراجعه به امور مشترکین در شهرهای استان و تشکیل پرونده نسبت به قانونی نمودن انشعاب اقدام کنند.
وی ادامه داد: طبق قانون و دستورالعمل های شرکت مهندسی کشور استفاده کنندگان از انشعاب غیر مجاز آب به جبران خسارت، جزای نقدی و قطع انشعاب محکوم میشوند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد تصریح کرد: وجود انشعابات غیر مجاز و به تبع آن مصارف بی رویه از آب به دلیل عدم پرداخت قبوض آب بها، باعث کمبود و افت فشار آب و همچنین افزایش هزینه های جاری شرکت شده و ارائه خدمات مطلوب به مردم را با مشکلاتی مواجه کرده است.
علمدار ضمن تأکید بر عزم جدی آبفای استان در برخورد قانونی با انشعابات غیرمجاز، گفت: مرکز ارتباطات مردمی آبفا (سامانه ۱۲۲) به صورت شبانهروزی آماده دریافت گزارش های مردمی در رابطه با انشعابهای غیرمجاز است تا در این زمینه اقدام لازم صورت گیرد.
تعداد مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان یزد ۵۸۰ هزار مورد اعلام شده است.
استان یزد یک میلیون و ۳۰۰ هزار جمعیت دارد.
نظر شما