به گزارش خبرنگار ایثار و شهادت ایرنا، آیین تکریم از زحمات سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی و معارفه سعید اوحدی به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دولت چهاردهم عصر دوشنبه -۲۲ مرداد ۱۴۰۳- با حضور دکتر محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور، برخی مسوولان لشکری و کشوری، خانواده شهدا و ایثارگران و معاونان و مدیران بنیاد برگزار شد.
اوحدی در این مراسم با اشاره به اهمیت ایام اربعین حسینی، گفت: کاروان اسرا در این روزها به کربلا نزدیک میشد. اسرایی که سختی کشیدند، غمدیده و ستمدیده بودند و در مقابل چشمان آنها سرهای عزیزانشان را بر نیزه کردند.
معاون رئیس جمهور با اشاره به هدف قیام امام حسین (ع) در کربلا و سختیهایی که کاروان اسرا متحمل شدند، افزود: فلسفه قیام سید الشهدا (ع) این بود که مردم را از جهالت و گمراهی نجات دهند. در این مسیر حتی جگر گوشههای خود را فدا کردند و شهدا و جانبازان عزیز ما نیز همین مسیر را ادامه دادند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه اگر امروز در بنیاد شهید و امور ایثارگران هستیم و در مورد شهید و شهادت صحبت می کنیم، برای این است که انسان از جهالت و گمراهی نجات پیدا کند، گفت: شاید بزرگترین درد امروز جوامع امروزی این است که باید انسانها را آگاه کرد.
اوحدی خاطرنشان کرد: شاید دو رویکرد نسبت به بنیاد وجود داشته باشد، یک رویکرد اینکه بنیاد همانند سایر دستگاههای اجرایی است. یک نگاه دیگر که امام (ره) فرمودند و بنیاد شهید از همۀ بنیادها افضل است برای اینکه شهید از همۀ افراد افضل است. خدمت در بنیاد شهید در رأس خدمتها هست.
معاون رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید قدردان نعمتهای خدا بود، گفت: اگر خدا نعمت و فرصتی برای انسان فراهم کرد، باید شکرگزار آن نعمت باشد. اگر ما شکرگزار باشیم دغدغهمند نعمتهای خدا خواهیم بود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیانکرد: اگر میخواهیم نگاه امام و رهبر انقلاب حاکم باشد باید رفتار و رویکردمان نسبت به بنیاد تغییر کند. افتخار کنیم که خاک پا و نوکر جانباز قطع نخاعی باشیم که همه چیز خود را داد؛ آنها دنبال خانه و درمان و ... نبودند آنها دنبال کمال انسانی بودند.
اوحدی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری برای توجه به خانوادههای شهدا و ایثارگران گفت: امیدوارم خداوند توفیق شناخت این جایگاه، خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران و درک حقانیت قیام سیدالشهدا (ع) را به ما بدهد.
وی افزود: در مقام مسئولیت بنیاد شهید قرار گرفتیم میخواهیم گره گشایی کنیم. امت پیامبر هم مراتبی دارند، همونطور که بهشت خداوند هم مراتبی دارد. بنابراین اگر در مورد بنیاد شهید صحبت میکنیم داریم در مورد امت پیامبری صحبت میکنیم که بالاترین مرتبه کمال رو در مسیر تکامل داشتند، شهدا، جانبازان، ایثارگران.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: شاید دو رویکرد نسبت به بنیاد شهید وجود داشته باشد یک رویکرد این باشد که مثل بقیه دستگاه اجرایی است. یک نگاه دیگر هم است که مقام معظم رهبری فرمودند بنیاد شهید افضل دستگاههای اجرایی افضل است اما چرا افضل چون شهدا افضل انسانها و کمال انسانیت بودند. کجا نشستیم و چه می گوییم باید به عنوان رئیس بنیاد شهید خاک پا و نوکری جانباز قطع نخاعی باشیم که همه چیزش را داد. او واقعا دنبال مسکن بود؟ دنبال درمان بود؟ او به دنبال کمال انسانیت بوده است.
نظر شما