انسداد مسیر ورودی به جنگل زاغ کتی پارک جنگلی نور؛ ماجرا چیست؟

ساری- ایرنا- منابع طبیعی مازندران اعلام کرد که ماموران حفاظتی پارک جنگلی نور جهت حفظ و حراست از انفال، اقدام به حفر کانال حفاظتی و انسداد مسیر ورودی به جنگل زاغ کتی کردند.

به گزارش ایرنا، روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ساری روز سه شنبه اعلام کرد: بر اساس وظیفه ذاتی نیروهای سرجنگلبانی رستمرود به همراه ماموران پارک جنگلی به منظور جلوگیری از تردد وسایل نقلیه و قاچاق چوب و با هدف حفظ و حراست بهینه از جنگل‌های هیرکانی، با استفاده از یک دستگاه بیل مکانیکی نسبت به مسدود سازی مسیرهای ورودی به جنگل زاغ کتی محدوده پارک جنگلی نور کردند.

هموطنان می‌توانند در صورت مشاهده وقوع هرگونه تخلف در حوزه منابع طبیعی از قبیل قطع و حمل چوب آلات جنگلی، برداشت و حمل گیاهان مرتعی، برداشت و حمل محمولات فرعی جنگلی (چلم، خزه، سرخس و...) تصرف و تخریب اراضی ملی و حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی را با شماره‌های ۲۴ ساعته امداد جنگل و مرتع ۱۵۰۴ و ۱۳۹ در میان بگذارند.

انسداد مسیر ورودی به جنگل زاغ کتی پارک جنگلی نور؛ ماجرا چیست؟

استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار آن عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.

برای حفاظت و مدیریت عرصه های طبیعی مازندران ۲ اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در ساری و نوشهر فعالیت دارند که منطقه ساری حدود ۷۱ درصد و نوشهر حدود ۲۹ درصد این عرصه ها را مدیریت می کند. در مجموع حدود ۵۴ درصد از عرصه های جنگلی شمال کشور را در اختیار دارد و همچنین نیمی از جنگل های هیرکانی ثبت شده در سازمان جهانی یونسکو در جغرافیای مازندران واقع است.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد، ظرفیت این شرایط در حالی است که تغییر غیرمجاز کاربری اراضی کشاورزی و باغی در مازندران همچنان از چالش‌های مهم این استان محسوب می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha