خراسان رضوی رتبه نخست تولید فلفل قرمز کشور را در اختیار دارد

مشهد- ایرنا- کارشناس مسوول گیاهان دارویی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: رتبه نخست کشت و تولید فلفل قرمز در کشور به نام این استان رقم خورده است.

یوسف گازران روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال ۵۶۴ هکتار از زمینهای کشاورزی خراسان رضوی زیر کشت این محصول رفته است که در ۲ شهرستان داورزن و جغتای قرار دارد.

وی اضافه کرد: از این میزان سطح زیر کشت، ۱۶ هزار و ۸۷۲ تن فلفل قرمز برداشت می‌شود که در این زمینه نیز خراسان رضوی در کشور سرآمد است.

کارشناس مسوول گیاهان دارویی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: محصول فلفل تولیدی در استان علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای همسایه و منطقه نیز صادر می‌شود.

گازران افزود: فعالیت کارگاههای فلفل کوبی در ۲ شهرستان داورزن و جغتای که زیر کشت فلفل قرمز قرار دارد برای بیش از سه هزار و ۵۰۰ نفر ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم کرده است.

بیش از ۳۳۸ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی خراسان رضوی فعالیت دارند و حجم تولید سالانه انواع محصولات باغی، زراعی و دامی این استان هشت میلیون تن است. همچنین ۲ میلیون و ۱۳۸ هزار هکتار عرصه مستعد کشاورزی در خراسان رضوی وجود دارد و سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار زمین در این استان زیر کشت ۸۳ نوع محصول می‌رود که ۹۰۰ هزار هکتار از این سطح مربوط به زراعت و ۳۰۰ هزار هکتار آن باغ است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha