۲۳ هزار بازرسی از مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی در مشهد انجام شد

مشهد-ایرنا-رییس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: بیش از ۲۳ هزار بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در این شهرستان انجام شده است.

دکتر محمد سیاح روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بازرسان بهداشتی شبکه دامپزشکی مشهد با استفاده از پتانسیل های موجود و بهره‌گیری از توان و ظرفیت های بالقوه بر تولید و عرضه فراورده‌های خام بهداشتی نظارت می‌کنند.

وی بیان کرد: در این مدت ۱۶۷ مورد نمونه برداری از فرآورده های خام دامی که در هنگام بازرسی با الگوهای بهداشتی دامپزشکی انطباق نداشتند، انجام شده است.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد اظهار کرد: با انجام ۵۲۴ مورد آزمایش کنترل کیفی و تشخیصی بر روی نمونه‌های اخذ شده، شاخص‌های تاثیرگذار در بخش امنیت غذایی شهروندان پیگیری و رصد شده است.

وی به توقیف ۳۲۵ هزار و ۴۵۶ کیلوگرم فرآورده خام دامی در خراسان رضوی از ابتدای سال جاری تاکنون اشاره کرد و افزود: مقدار ۳۷ هزار و ۶۶۴ کیلوگرم از فرآورده‌های خام دامی توقیف شده به دلیل نداشتن استانداردهای بهداشتی لازم از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم شده است.

سیاح با اشاره به تشکیل۱۳۲ پرونده تخلف بهداشتی در این مدت گفت: در این مدت ۳۰ واحد صنفی به دلیل تکرار در تخلفات بهداشتی با هماهنگی دستگاه قضایی پلمب شد و از ادامه فعالیت آنها ممانعت به عمل آمده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha