خدمت رسانی به زائران اربعین در مرز خسروی با قوت و جدیت برقرار است

قصرشیرین- ایرنا- استاندار کرمانشاه گفت: مرز خسروی به یک مرز محبوب برای زوار تبدیل شده و خدمت رسانی به زائران در این مرز قدیمی و اصیل با قوت و جدیت برقرار است.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، محمدطیب صحرایی شامگاه شنبه در حاشیه نشست ستاد اربعین و آخرین هماهنگی و تدابیر برای رفت و بازگشت زائران از مرز خسروی افزود: در اربعین امسال شاهد اقبال روزافزون زوار حسینی برای ورود به کربلا و همچنین بازگشت به کشور از طریق مرز بین‌المللی خسروی هستیم.

وی اظهار کرد: مرز خسروی امسال در مقایسه با سال‌های گذشته با استقبال بیشتری از سوی زوار حسینی روبرو شده و با توجه به این استقبال مبارک باید زیرساخت‌ها و خدمات رسانی در حوزه‌های گوناگون را ارتقا بدهیم.

استاندار کرمانشاه گفت: تمام هماهنگی‌ها و برنامه ریزی‌ها برای خدمات رسانی بهتر و تردد راحت و روان زوار انجام گرفته است.

مرز منذریه در سیستم حمل و نقل مسافری عراق تعریف شده است

صحرایی در ادامه با اشاره به تعریف مرز منذریه در سیستم حمل و نقل مسافری شهرهای مختلف کشور عراق بیان کرد: این هماهنگی ها باعث شده بسیاری از زوار حسینی هنگام بازگشت از آیین اربعین، مرز خسروی را برای ورود به کشورمان انتخاب کنند که نشانه شناخته شدن این مرز برای مردم و مجموعه حمل و نقل کشور عراق است.

استاندار کرمانشاه اضافه کرد: زوار حسینی در مسیر بازگشت از کربلا، می توانند به راحتی حرم های مطهر در سامرا و کاظمین را هم زیارت کنند سپس با طی یک مسافت بسیار کوتاه و راحت وارد مرز خسروی شوند.

وی با اشاره به اینکه خدمات رسانی به زائران در مرز خسروی در بهترین سطح ممکن برقرار است، افزود: علاوه بر موکب های سازمان ها و مجموعه‌های دولتی، در اربعین امسال موکب‌های مردمی بسیار بیشتری در مرز خسروی مستقر شده‌ و تلاش می کنیم این موکب ها سال آینده در طول مسیرهای ورودی به استان هم مستقر شوند.

به گزارش ایرنا؛ قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و افزون بر ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

مرز خسروی در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت کشور عراق و سپس بندر حلب در سوریه و ساحل دریای مدیترانه بود.

خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانون مهم تردد مسافر و زائر ایرانی و عراقی است.

قصرشیرین ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت دارد و زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب می‌کنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف می‌رسند، همچنین پیش از زیارت امام حسین به امامان مدفون در کاظمین و سامرا مشرف می‌شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha