سید محسن موسوی روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: البته بلندمرتبه سازی ضوابط و شرایط دارد که باید مورد توجه باشد.
وی با تاکید بر اینکه افزایش تراکم و توسعه بلندمرتبه سازی سبب افزایش درآمدهای شهرداری می شود افزود: افزایش مجوزهای بلندمرتبهسازی و تراکم فروشی درآمد شهرداری را تقویت می کند.
وی تصریح کرد: افزایش تراکم با نگاه و رویکرد حمایت از سرمایه گذاری، زمینه های توسعه شهر را فراهم می کند زیرا با افزایش تراکم و کاهش محدودیت های تراکم، سرمایه گذاران رغبت بیشتری برای سرمایه گذاری در ساخت و ساز می یابند.
موسوی اظهار کرد: امکان توسعه عمومی شهر بجنورد و افزایش تراکم در ۱۵ محله شهر وجود دارد که معابر جنوب و غرب شهر بجنورد از جمله معابری است که امکان توسعه عمودی شهر در آن فراهم است.
وی افزود: همچنین حومه شهر بجنورد و منطقه گردشگری حمزانلو، برخی مناطق حاشیه ای و سکونتگاه غیر رسمی بجنورد مستعد افزایش تراکم و توسعه عمودی است.
وی با اشاره به محدودیت زمین در شهر بجنورد گفت: اعطای مجوزهای بلند مرتبهسازی میتواند در ایجاد ارزش افزوده و ثروت برای مردم بسیار تاثیرگذار باشد، در این شهر امکان توسعه افقی محدود است و البته توسعه افقی شهر سبب حاشیه نشینی و افزایش سکونتگاههای غیر رسمی میشود که در نهایت، افزایش هزینههای شهرداری را به دنبال دارد.
رییس کمیسیون ویژه اقتصادی و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر بجنورد تاکید کرد: اکنون بهترین راهکار، بلندمرتبه سازی در بجنورد است که البته نیازمند تصمیمات خاص مدیریتی است، زیرا باید افزایش تراکم مبنتی بر زیست پذیری شهر انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: افزایش تراکم و توسعه عمودی شهر، علاوه بر افزایش اقبال سرمایه گذار به ساخت و ساز، سبب تعدیل قیمت زمین و مسکن خواهد شد.
بجنورد مرکز خراسان شمالی ۲۲۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما