پژوهش‌سرای دانش‌آموزی مراغه رتبه چهارم نانو کشور را کسب کرد

مراغه- ایرنا- مسئول پژوهش‌سرای دانش‌آموزی شهید «محسن فخری‌زاده» مراغه گفت: این پژوهش‌سرا در فعالیت‌های آزمایشگاهی نانو رتبه چهارم کشور را کسب کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش مراغه، «سلیم مومن» روز سه‌شنبه افزود: حضور فعال دانش‌آموزان در المپیادها و مسابقات کشوری نانو موجب شد تا این پژوهش‌سرا به جایگاه چهارم در فعالیت‌های آزمایشگاهی نانو کشور دست پیدا کند.

وی اضافه کرد: پژوهش‌سرای دانش‌آموزی مراغه در پانزدهمین المپیاد علوم و فناوری نانو برای ششمین بار موفق به کسب رتبه در بین پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی کشور شده بود.

وی اضافه کرد: برگزاری وبینارها، کارگاه‌ها و بازدیدهای علمی برای دانش‌آموزان فعال در زمینه نانو از جمله دیگر عوامل موفقیت این پژوهش‌سرا در سطح کشور است.

مسئول پژوهش‌سرای دانش‌آموزی مراغه این را هم بیان کرد: در آزمایشگاه‌های این پژوهش‌سرا ۳۸۰ دانش‌آموز به صورت مستمر در حوزه‌های مختلف فعالیت آموزشی و پژوهشی دارند.

وی تصریح کرد: بیش از ۲ هزار دانش‌آموز نیز در انجمن‌های فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی، نجوم، نانو و سلول‌های بنیادی این پژوهش‌سرا فعالیت می‌کنند.

به گزارش ایرنا فعالیت‌های علمی و پژوهشی پژوهش‌سرای دانش‌آموزی مراغه از سال ۱۳۸۳ آغاز شد و در طول حدود دو دهه گذشته روند رو به رشدی را طی کرده است.

پژوهش‌سرای دانش‌آموزی مراغه رتبه چهارم نانو کشور را کسب کرد
دنیای نانو، دنیای اتم‌ها و مولکول‌هاست و فناوری نانو، به عنوان توانمندی
تولید مواد، ابزار و سیستم‌های جدید در سطح مولکولی و اتمی است

«فناوری نانو» در حقیقت فناوری تحول در خواص مواد است و موج چهارم انقلاب صنعتی و پدیده‌ای عظیم به شمار می‌رود که به تمامی گرایش‌های علمی راه یافته و با سرعت هرچه تمام در حال توسعه است.

کشور ما هرچند با تاخیر، ولی با برگزاری چند کارگاه آموزشی در سال ۱۳۸۰ ورود خود را به این عرصه اعلام کرد و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در شهریور ۱۳۸۲ در نهاد ریاست جمهوری تشکیل شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha