«مهدی احمدخان بیگی» امروز (سهشنبه) در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، ضمن اشاره به اهمیت گردش شغلی پاک نژاد از دهه 70 در صنعت نفت، اظهار داشت: وی هم در سطوح عالی سیاستگذاری و هم در بطن عملیات صنعت نفت، تجربه و تخصص داشته و نسبت به مدیریت پروژه های کلان وزارت نفت، الزامات و فرآیندهای سطوح صف و ستاد و تعامل بین این دو حوزه آشنایی کامل دارد و به طور قطع می تواند در تحقق اهداف مورد انتظار مطابق با مفاد اسناد بالادستی موثر باشد.
مدیرکل پیشین امور پژوهش وزارت نفت افزود: تجربیات پاک نژاد در حوزه مذاکرات داخلی و همچنین بینالمللی می تواند زمینه ساز وفاق ملی در عرصه داخلی و بهره گیری از فرصتهای همکاری و جذب سرمایه خارجی در سطوح بین المللی شود.
وی با اشاره به لزوم کارآمدسازی و نهایی کردن سند توسعه فناوری های وزارت نفت و تقدیر از نگاه دقیق پاکنژاد در موضوعات پژوهش و فناوری، ابراز امیدواری کرد: صنعت نفت دولت چهاردهم با نگاه حمایتی و واقعی به همکاری با شرکت های دانش بنیان بپردازد و همکاری با دانشگاه های کشور به عنوان بازوهای علمی و پژوهشی، فصل نوینی در دیباچه افتخارات صنعت نفت برداشته شود.
به گزارش ایرنا، پاکنژاد متولد ۱۳۴۵ در تهران و دانشآموخته کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.
وی از سال ۱۳۹۷ تا سال ۱۴۰۰ معاون وزیر نفت در نظارت بر منابع هیدروکربوری بوده است.
وزیر پیشنهادی نفت دولت چهاردهم فعالیت کاری خود را از ابتدای دهه ۱۳۷۰ در وزارت نیرو آغاز کرد. از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۷ بهعنوان مشاور وزیر نفت و رئیس ستاد نظارت بر سوخترسانی وزارت نفت و از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۷۹ بهعنوان مدیر طرح توسعه میدانهای گازی فعالیت کرد و در سال ۱۳۷۹ بهعنوان مدیرکل نظارت بر صادرات مواد نفتی و بازرسی فنی وزارت نفت منصوب شد.
پاکنژاد در سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۶ با حفظ سمت، عضو هیئتمدیره شرکت نفت مناطق مرکزی ایران نیز بود. پاکنژاد در سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۶ مدیر برنامهریزی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران بود و سپس تا ۱۳۹۲ به عنوان معاون مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران فعالیت کرد.
مدیرکلی نظارت بر صادرات و مبادلات مواد نفتی وزارت نفت و مدیرعاملی و نایبرئیسی هیئتمدیره شرکت بازرگانی نفت ایران از دیگر مسئولیتهای وی پیش از معاونت امور تولید در شرکت ملی نفت به شمار میرود.
نظر شما