۲ شهریور ۱۴۰۳، ۱:۴۳
کد خبرنگار: 5418
کد خبر: 85576321
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نماینده فلسطین از شورای امنیت سازمان ملل برای بازدید از نوار غزه دعوت کرد

تهران-ایرنا- ریاض منصور ناظر دائمی فلسطین در سازمان ملل متحد از اعضای شورای امنیت خواست تا به محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بپیوندند و از نوار غزه بازدید کنند تا شخصاً میزان فاجعه در این منطقه را ارزیابی کنند.

به گزارش بامداد جمعه ایرنا از خبرگزاری "تاس", وی در جریان نشست شورای امنیت درباره خاورمیانه گفت: عباس قصد خود و رهبری فلسطین را برای سفر به غزه اعلام کرد. او از رهبران سراسر جهان خواست تا با او همکاری کنند و از ابتکار او حمایت کنند. اجازه دهید از شورای امنیت بخواهم که در سفر به نوار غزه شرکت کند تا وحشتی را که مردم ما از آن رنج می برند با چشمان خود ببینید.

علاوه بر این، این مقام فلسطینی از شورای امنیت خواست تا "از توانایی محمود عباس برای سفر به نوار غزه اطمینان حاصل کند" و "برای پایان دادن به نسل کشی و جنایات انجام شده علیه مردم فلسطین تلاش کند. "

دیمیتری پولیانسکی معاون اول نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در اوایل هفته جاری گفت که سفر اعضای شورای امنیت به نوار غزه همچنان در دستور کار است، اما در حال حاضر به دلایل متعدد امکان سازماندهی چنین سفری وجود ندارد. این مقام به ویژه خاطرنشان کرد که شورای امنیت موضع واحدی در مورد این دیدار ندارد. همچنین مشکلاتی در سازماندهی و تضمین امنیت چنین سفری وجود دارد.

به گزارش ایرنا، نشست دوحه قطر روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۵ و ۲۶ مرداد ماه ۱۴۰۳ برابر با ۱۵ و ۱۶ اوت (آگوست) ۲۰۲۴ به منظور از سرگیری مذاکرات برای دستیابی به توافق آتش بس در غزه و تبادل اسرا با حضور آمریکا، مصر، قطر و اسرائیل برگزار شد. وزیر خارجه آمریکا نیز در نهمین سفر منطقه ای خود از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به منطقه خاورمیانه، به سرزمین های اشغالی فلسطین، مصر و قطر سفر و با مقامات اسرائیل و نیز رهبران دو کشور مصر و قطر به عنوان میانجیگیران آتش بس میان اسرائیل و حماس دیدار و گفتگو کرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

عملیات طوفان الاقصی که پس از سالها جنایات رژیم اسرائیل علیه مردم مظلوم فلسطین صورت گرفت، منجر به کشته شدن ۱۱۳۹ اسرائیلی شد. وزارت بهداشت غزه نیز اعلام کرد که از ابتدای جنگ غزه (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون شمار شهدای نوار غزه به ۴۰ هزار و ۵ نفر و تعداد زخمی‌ها نیز به ۹۲ هزار و ۴۰۱ نفر رسید.

با گذشت بیش از ۱۰ ماه از حمله رژیم اسرائیل، بخش وسیعی از نوار غزه در بحبوحه محاصره فلج‌کننده و انسداد ورود مواد غذایی، آب تمیز و داروها ویران شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha