به گزارش ایرنا، یکی از مشکلات اساسی در سیستم توزیع بنزین جزیره کیش، نازلهای از کار افتاده و خارج از مدار در جایگاههای عرضه سوخت است؛ این معضل زمانی بیشتر خودنمایی میکند که بههردلیل، از جمله افزایش حضور گردشگران در جزیره مراجعه خودروها به جایگاههای عرضه سوخت افزایش یابد؛ در چنین شرایطی، از مدار خارج بودن نازلها، منجر به افزایش طول صف و ایجاد ترافیک در پمپ بنزینها میشود، موضوعی که سال گذشته نیز به نوعی شاهد آن بودیم.
جزیره کیش دارای سه جایگاه سوخت است که تمامی آنها با خرابی نازل سوخت رسانی درگیر هستند؛ برخیها حتی نیمی از نازلهایشان از کار افتاده و دیگر خدماتی ارائه نمیدهد.
البته خرابی نازلها بخشی از این ماجراست؛ غیر استاندارد بودن و خرابی قطع کن برخی از نازلهای سوخت فعال نیز از دیگر مواردی است که میتواند خطر آفرین باشد و حداقل طی یک سال گذشته و طبق مشاهدات عینی توجه چشم گیری به اصلاح آنها نشده است.
«رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون»؛ البته وضعیت سیمایی نازلهای جایگاههای سوخت در کیش نیز نمونه واضحی از وضعیت نامناسبی است که قطع یقین در شان جزیرهای گردشگری همچون کیش نیست.
اصلاحات لازم در جایگاههای سوخت انجام میشود
در همین رابطه محمد اعتمادی رییس شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ناحیه کیش در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه بررسی مرتب جایگاههای سوخت در دستور کار قرار گرفته است، افزود: در صورت مشاهده نواقصات تذکرات لازم به جایگاهها داده میشود.
وی ادامه داد: برخی نازلهای سوخت به تعداد اندک بابت تجهیزات سامانه هوشمند با مشکل مواجه هستند که پیگیری روزانه و هماهنگی لازم با پیمانکاران جهت انجام اصلاحات لازم انجام شده است.
مردم چه میگویند؟
آیدین میرزازاده که با خودروی شخصی به جزیره کیش سفر کرده است به ایرنا میگوید: وضعیت جایگاههای سوخت کیش در شان این جزیره نیست؛ اکثر نازلهای سوخت خراب هستند.
وی ادامه داد: جزیره کیش پیشانی گردشگری کشور است و من به به هیچ عنوان انتظار وضعیت این چنینی از پمپ بنزینهای سطح جزیره نداشتم.
معصومه محمدی دیگر گردشگری که به جزیره آمده و با خودروی پلاک ملی در حال سوخت گیری است، به وضعیت سیمایی جایگاه سوخت اشاره میکند و مدعی است که باید حداقل نظارتی برای بهسازی محیط جایگاهها انجام شود.
حسین خیراللهی که از ساکنان جزیره کیش است از خرابی نازلها گلایه میکند و میگوید: خرابی نازلها در کنار کمبود کارت سوخت آزاد در فصل گردشگری کیش سبب تشکیل صفهای طولانی میشود که شرایط را برای ما سختتر میکند.
به گزارش ایرنا، هرچند تمامی جایگاههای سوخت کیش متعلق به بخش خصوصی است اما باید ساز و کاری جهت نوسازی یا بهسازی این جایگاهها اتخاذ شود تا شاهد رفع مشکلات این حوزه در جزیره زیبای کیش باشیم.
توسعه صنعت گردشگری فقط در احداث فرودگاه و بنادر خلاصه نمیشود؛ قطع یقین جایگاههای سوخت در تکمیل زنجیره گردشگری نقش آفرین هستند و باید مورد توجه قرار گیرند.
نظر شما