به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان کرمانشاه، محمدباقر نریمانی روز شنبه با اشاره به افزایش تعداد خدماتی که دستگاه قضا به صورت الکترونیک و بدون نیاز به حضور در شعب قضایی به مراجعان از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارایه میکند، گفت: در راستای سند تحول قضایی و اجرای برنامه عملیاتی سال ١۴٠٣ قوه قضاییه، با هدف دسترسی آسان مردم به خدمات قوه قضاییه و با توجه به نیازسنجی انجام شده و نیاز به افزایش تعداد دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در سطح استان، اقدامات لازم برای تأسیس و راه اندازی دفاتر و باجه های خدمات الکترونیک قضایی جدید در شهر کرمانشاه و کوزران و شهرستانهای اسلام آباد غرب و سرپل ذهاب انجام شد.
معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری کل استان کرمانشاه با اشاره به اینکه اکنون تعداد ۱۰ دفتر و باجه جدید تأسیس شده که هفت دفتر در شهر کرمانشاه، یک دفتر در شهرستانهای سرپل ذهاب و اسلام آباد غرب و یک باجه در بخش کوزران است و تعداد دفاتر استان کرمانشاه به ۵۲ رسیده است، تصریح کرد: با پوشش نقطه به نقطه و توزیع متراکم دفاتر و باجه های خدمات الکترونیک قضایی، منطقه ای در استان و سطح شهر کرمانشاه نداریم که فاقد دفتر یا باجه خدمات قضایی باشد.
وی افزود: در همین راستا در بخش کوزران با توجه به اینکه حوزه قضایی و دادگاه نیز ندارد یک باجه خدمات الکترونیک قضایی جهت رفاه حال مردم اختصاص داده شده است.
نریمانی اضافه کرد: همچنین در راستای تسهیل امور زندانیان، یک باجه خدمات الکترونیک قضایی در زندان مرکزی کرمانشاه مشغول خدمت رسانی به زندانیان است.
لازم به ذکر است از مهمترین مزایای تأسیس دفاتر خدمات الکترونیک قضایی میتوان به کاهش مراجعه به دستگاه قضایی، صرفه جویی در وقت و هزینه مراجعه کنندگان، شفاف سازی در فرآیندهای رسیدگی، افزایش کارآمدی نظام قضایی، افزایش کیفیت رسیدگی به پروندههای مطرح شده، افزایش رضایتمندی مردم از دستگاه قضایی و رفع موانع اداری به منظور استفاده شهروندان از فرصتهای برابر اشاره کرد. به صورت کلی میتوان گفت که این دفاتر به منظور سهولت در ارائه خدمات قضایی و صرفه جویی در وقت مراجعه کنندگان و در کنار محاکم دادگستری تشکیل میشوند.
استان کرمانشاه بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۰ روستا دارد.
نظر شما