به گزارش خبرنگار ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، دکتر یدالله بهرامی روز دوشنبه با بیان اینکه این دانشگاه همچنین موفق به ارتقاء سه پلهای در سطح ملی شده و در میان دانشگاههای علوم پزشکی کشور با سه پله صعود به جایگاه ۲۱ نائل گردید گفت: افزون بر این، در کلان منطقه نیز با ۲ رتبه ارتقاء، به موقعیت برتری دست یافته و این در حالی است که رتبه خیلی از دانشگاه ها کاهش یافته است.
وی همچنین با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در شاخص “Visibility” موفق به ارتقاء چشمگیری شده و رتبه خود را از هشت هزار و ۹۱ به هفت هزار و ۴۶۸ بهبود بخشیده است گفت: جزئیات نتایج این رتبه بندی در تارنمای https://www.webometrics.info/ قابل دستیابی است که رتبه ۶۴ دانشگاه علوم پزشکی کشور را در این نظام رتبه بندی مشخص می کند.
به گفته وی نظام رتبهبندی وب یا وبومتریکس، حضور پژوهشی و آموزشی دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی را در وب از طریق وب سایتهای دانشگاهی آنان بر اساس سه شاخص تعداد ارجاع یا لینکهای برقرار شده از سایر سایتها به سایت دانشگاه (شاخص Visibility) با وزن ۵۰%، تعداد استنادات ۳۱۰ نویسنده پر استناد دانشگاه در Google Scholar (شاخص Transparency/Openness) با وزن ۱۰% و تعداد مقالات کیفی دانشگاه قرار گرفته در بین ۱۰% مقالات پر استناد موضوع مربوطه در سایت SCImago (شاخص Excellence/Scholar) با وزن ۴۰% ارزیابی و رتبه بندی می کند.
وی خاطر نشان کرد: با وجود ارتقا رتبه دانشگاه، البته تا رسیدن به جایگاه مطلوب و ایدال هنوز فاصله زیادی داریم و نیاز به تلاش و همکاری را در تمامی بحش های دانشگاه دو صد چندان می کند.
دکتر بهرامی با بیان اینکه رتبهبندی وب یا وبومتریکس یکی از مهمترین شاخصها در جذب دانشجویان بینالملل، همکاریهای بین المللی و مطرح شدن دانشگاه در سطح جهانی و منطقهای است گفت: اصطلاح بهینهسازی محتوا (بخصوص سایت انگلیسی دانشگاه) به بهبود کیفیت محتوا، استفاده از کلمات کلیدی مناسب در محتوا، و برروز زسانی و ایجاد محتوای جذاب و مفید، ایجاد لینکهای معتبر و فعالیتهای مثبت در شبکههای اجتماعی، ساختار دستهبندی صحیح و راههایمناسب برای جلب توجه موتورهای جستجو از جمله اقداماتی است که میتوانند نقش خیلی برجسته ای در ارتقا وزیبلیتی Visibility و تعداد ارجاعات به سایت دانشگاه را ایفا نمایند و وبسایت دانشگاه ما میتواند به یک جایگاه برتر در نتایج جستجو دست یابد.
دکتر بهرامی کسب این دستاورد را نتیجه تلاشهای بیوقفه کمیته وبومتریکس و تمام کارکنان دانشگاه دانست و گفت: امید میرود در آینده نزدیک با همکاری معاونان و مدیران دانشگاه، شاهد رشد حداکثری شاخصها و درخشش بیشتر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سطح کشور و جهان باشیم.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۱۰ دانشکده شامل دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، توانبخشی، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی و مجتمع آموزشی اسلام آبادغرب دارد.
بیش از ۱۰۰ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۸ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۹رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی است.
اکنون ۶ هزار و ۴۰۰ نفر دانشجو در ۱۰۱ رشته در مقاطع مختلف در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد ۶۶۸ دانشجو خارجی می باشند. ۵۴۰ نفر عضو هیات علمی نیز کار تدریس دانشجویان را برعهده دارند.
براساس آمارها سالانه بیش از ۱۳۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر میشود.
نظر شما