به گزارش خبرنگار ایرنا علی سهرابیبیدار روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: پروژههای برقرسانی هر سال در ایام دهه فجر و هفته دولت بهره برداری میشود که از دهه فجر ۱۲۳ کلان پروژه برقرسانی در سطح استان تکمیل و اکنون بهرهبرداری شده است.
وی با اشاره به اینکه این پروژهها در هفت حوزه مختلف اجرا شده است افزود: اصلاح و بهینه سازی برقرسانی شهری و روستایی، پروژههای سرمایهای پیکزایی، ایجاد قدرت مانور، تعویض کنتور، توسعه و احداث شبکه، روشنایی معابر، نصب انشعابات عادی و نیرورسانی به مشترکان جدید محورهای اصلی این پروژهها می باشد.
سهرابیبیدار تاکید کرد: همه تلاش خود را به کار میگیریم تا با اجرای این پروژهها قابلیت اطمینان شبکه را در برابر شرایط جغرافیایی تضمین کنیم تا برق پایدار و مطمئن تحویل شهروندان و هم استانیها شود.
وی تصریح کرد: افزایش رضایت مردم محور اصلی حرکت ما رو به جلو است و از سوی دیگر، پیگیر پایداری شبکه و تقویت زنجیره برق استان هستیم و توسعه منابع انسانی را در دستور کار خود قرار دادهایم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: از مهمترین پروژههای هفته دولت می توان به بهرهبرداری از ۱۹ پروژه با اعتبار ۵۹۴ میلیارد ریال در همدان، ۲۱ پروژه با اعتبار یک هزار و ۱۳۸ میلیارد ریال در ملایر و ۹ پروژه با اعتبار ۳۶۲ میلیارد ریال در نهاوند اشاره کرد.
سهرابی بیدار تاکید کرد: ۱۹ هزار و ۵۰۴ کیلومتر شبکه برق فشار متوسط و ضعیف در سطح استان همدان وجود دارد که ۱۹ هزار و ۵۶۰ دستگاه پست بر بر روی آن نصب شده است.
وی گفت: استان همدان بیش از ۸۳۰ هزار مشترک در تعرفههای خانگی، صنعتی، عمومی، کشاورزی و سایر مصارف برق دارد.
وی همچنین با اشاره به اینکه شبکه برق استان همدان به پایداری نسبی در شرایط سخت آب و هوایی فصلهای زمستان و تابستان رسیده است، افزود: همه مناطق شهری و روستایی شامل ۳۲ شهر و یک هزار و ۷۴ روستای استان از شبکه سراسری برق برخوردار هستند.
سهرابی بیدار تاکید کرد: میزان هدر رفت شبکه توزیع نیروی برق استان همدان کمتر از ۱۰ درصد است و هر ساله با اجرای پروژههای مختلف در راستای کاهش هدر رفت انرژی تلاش می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه رسانه ها نقش پررنگی در ترغیب مردم برای اصلاح الگو و مصرف بهینه برق دارند گفت: شبکه برقرسانی استان به سمت هوشمندسازی توسعه پیدا میکند و مردم میتوانند از طریق سامانه برق من و تلفن ۱۲۱ با ما در ارتباط باشند.
سهرابیبیدار تاکید کرد: حفظ و صیانت از حقوق مشترکان، پیمانکاران و شهروندان اهمیت زیادی برای ما دارد و به دنبال تامین حقوق این افراد هستیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان اظهار کرد: هوشمندسازی یکی از روشهای افزایش ایمنی تاسیسات برقرسانی است و تلاش داریم شعار «مشتری هوشمند، شرکت هوشمند و شبکه هوشمند» را تحقق بخشیم.
سهرابی بیدار تصریح کرد: تلاش داریم مردم از طریق روشهای مختلف غیرحضوری و بهرهگیری از سامانه "برق من" خدمات مورد نیاز در بخشهای مختلف شبکه توزیع نیروی برق را دریافت کنند.
وی اظهار کرد: ۲۵۵ کیلومتر شبکه جدید برای فروش برق ۸ هزار و ۸۹۰ دستگاه چراغ روشنایی جدید با چراغ کم مصرف جایگزین شده است.
وی با اشاره به اینکه استان همدان با توجه به موقعیت جغرافیایی یکی مناطق مستعد برای راهاندازی نیروگاههای برق خورشیدی محسوب میشود، گفت: هم اکنون ۱۱.۴ درصد از انرژی برق خورشیدی کشور در این استان تولید میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان ادامه داد: تا کنون ۶ نیروگاه هفت مگاواتی با ظرفیت تولید ۴۶ مگاوات، ۲ نیروگاه با ظرفیت ۲ مگاوات و ۶۳ نیروگاه خورشیدی محدود به انشعاب در استان راهاندازی شده است.
سهرابی بیدار تصریح کرد: هم اینک نیاز برق استان همدان با احتساب صنایع پر مصرف (صنعت سیمان) در محدوده برق باختر، بیش از یک هزار و ۳۰ مگاوات است که پیک مصرف در روزهای اوج مصرف تابستان به ۸۳۰ مگاوات رسیده است.
وی تاکید کرد: ۵۰ روز از تابستان امسال را در روزهای سخت پرمصرف سپری کردهایم و تلاش داریم در ادامه با همه توان برق مورد نیاز مشترکان را تامین کنیم.
وی اظهار کرد: برای بخشهای مختلف صنعت و کشاورزی با توجه به تکالیف عرضه شده، برنامه مدیریت مصرف اعمال شده است و طرحهای تشویقی برای کاهش مصرف برق آنها را در نظر گرفتهایم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود: در بخش اداری نیز ادارات موظف به کاهش ۳۰ درصدی مصرف در ساعات اداری و کاهش ۷۰ درصدی در ساعات غیر اداری هستند.
سهرابی بیدار افزود: در بخش خانگی نیز تذکراتی به مشترکان پرمصرف داده شده است اما در مجموع مردم همکاری خوبی با ما داشتند که مورد تشویق قرار میگیرند همچنین پویش "با انرژی" از ابتدای اردیبهشت امسال راهاندازی شده است که شاهد همکاری خوبی از سوی مردم برای کاهش مصرف برق بودهایم.
وی خاطرنشان کرد: تا کنون ۲۸۰ هزار مشترک برق خانگی استان همدان مشمول پاداش مصرف بهینه با پاداشی به ارزش ۲۳۰ میلیارد ریال شدهاند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه الگوی مصرف مشترکان استان در فصل تابستان ۳۰۰ کیلووات ساعت است، افزود: ماهانه یک خودرو در استان همدان به مشترکانی الگوی مصرف را رعایت کردهاند اهدا میشود.
نظر شما