۸ شهریور ۱۴۰۳، ۱۸:۳۱
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 85582657
T T
۲۵ نفر

برچسب‌ها

عملیات احداث بزرگترین شهرک صنفی و صنعتی کشور در ملایر آغاز شد

همدان - ایرنا - عملیات احداث بزرگترین شهرک صنفی و صنعتی کشور به مساحت ۳۰۰ هکتار همزمان با گرامیداشت هفته دولت با حضور استاندار همدان در ملایر آغاز شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، استاندار همدان روز پنجشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی شهرک صنفی و صنعتی ۳۰۰ هکتاری ملایر گفت: اقدامات انجام یافته برای توسعه پایدار استان در چند سال گذشته چند برابر کل اقدامات ماقبل آن است.

"علیرضا قاسمی‌فرزاد" با بیان اینکه ملایر در بخش‌های مختلف صنعت، کشاورزی، صنایع تبدیلی و صنایع دستی بسیار مستعد است، افزود: جدیت و اهتمام مدیران این شهرستان و نمایندگان مردم ملایر در مجلش شورای اسلامی در سال‌های گذشته برای پیشرفت این شهرستان قابل تقدیر بوده که آغاز عملیات اجرایی شهرک ۳۰۰ هکتاری یکی از نتیجه‌های این تلاش‌ها است.

وی بیان کرد: زیرساخت‌های بسیار خوبی طی سال‌های گذشته در استان فراهم شده و برای توسعه شهرک‌های صنعتی این خطه و نیازمندی‌های آنها گام‌های مهمی برداشته شده است.

معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر نیز در این آیین اظهار کرد: در کمتر از سه سال گذشته با حمایت‌های استاندار همدان اتفاقات بسیار خوبی در استان و شهرستان ملایر رقم خورده که نمونه آن نهضت ملی مسکن ملایر به عنوان یک طرح کم سابقه در کشور به مساحت ۵۱۵ هکتار است.

"سلمان اسماعیلی" افزود: در دولت سیزدهم و طلیعه دولت چهاردم آغاز عملیات اجرایی شهرک صنفی و صنعتی ۳۰۰ هکتاری ملایر به عنوان یکی از اتّفاقات ماندگار دولت است که مردم روستای قشلاق پیرحیاتی با روحیه وفاق و همدلی نهایت مساعدت را با ما در این زمینه داشتند.

وی ادامه داد: مرحله سوم شهرک صنعتی مبلمان حاجی آباد هم آماده آغاز عملیات اجرایی است و با اجرای شهرک ۳۰۰ هکتاری رشد ۲۰۰ درصدی در ایجاد زیرساخت‌های صنعتی دولتی در این شهرستان شاهد خواهیم بود.

عملیات احداث بزرگترین شهرک صنفی و صنعتی کشور در ملایر آغاز شد

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان نیز اظهار کرد: شهرک ۳۰۰ هکتاری صنفی و صنعتی ملایر با سرمایه‌گذاری ۳۰ هزار میلیارد ریال اجرا می شود که زمینه ایحاد ۳۰ هزار شغل مستقیم در آن فراهم خواهد شد.

"مصطفی حقیقی" افزود: کل اراضی صنعتی و نواحی صنعتی ملایر کمتر از ۳۰۰ هتکار بود که از یکسال پیش مطالعات و استعلامات لازم برای اجرای این شهرک با همراهی مردم، فرماندار، نمایندگان و مدیران این شهرستان انجام شد.

وی ادامه داد: پهنای اولیه این شهرک ۳۰۰ هکتار است که تا ۲۰۰ هکتار دیگر قابل توسعه بوده و پس در کشور بزرگترین پهنه صنفی و صنعتی است.

نماینده مردم ملایر در محلس شورای اسلامی نیز گفت: با برادری و رفاق و دوستی مشکلات حل می‌شود و این به آن معنا نیست که فضای انتقاد کور شود بلکه باید در فضای تعاملی باشد.

حجت الاسلام "احد آزادیخواه" بیان کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی استان مساعدت خوبی برای حل مشکلات شهرک‌های صنعتی ملایر داشته است.

وی تاکید کرد: این شهرک نیازمندی‌های ۳۰ هزار خیاط ملایری را برآورده خواهد کرد و برای واگذاری زمین به سرمایه‌گذار مشکلی نداریم و گشایش کار برای جوانان بیکار خواهد بود.

دیگر نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز بیان کرد: برای شکوفایی این منطقه باید تلاش کنیم و از دیگر الزامات منطقه ویژه اقتصادی سامن است که باید اجرایی شود.

"احمد آریایی‌نژاد" ادامه داد: بدون شک با اجرایی شدن شهرک صنفی صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی، این منطقه شکوفا خواهد شد و اشتغال اگر باشد جمعیت ساکن می‌شوند.

آغاز عملیات تکمیلی باند دوم محور ملایر - آورزمان - نهاوند

 مدیر کل راه و شهرسازی استان همدان هم در آئین آغاز عملیات تکمیلی قطعه دوم باند برگشت محور ملایر - آورزمان – نهاوند گفت: این پروژه با اعتبار ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال زیر پیمان رفته است که در صورت تخصیص به موقع اعتبارات تا پایان سال آینده زیر بار ترافیک می رود.

«محمد صالحی‌امیر» افزود: قطعه اول این مسیر از روستای عُشوند تا آبدر و قطعه دوم از آبدر تا ۶ کیلومتری آورزمان بوده که قطعه اول به طول ۶ کیلومتر در دست اجرا است.

وی بیان کرد: کل مسیر ملایر- آورزمان- نهاوند ۴۲ کیلومتر است که هشت کیلومتر آن در حوزه استحفاظی نهاوند و ۳۴ کیلومتر در حوزه استحفاظی شهرستان ملایر است.

صالحی‌امیر ادامه داد: طول قطعه دوم محور ملایر- آورزمان- نهاوند ۹ کیلومتر است و بیس سه کیلومتر اول شروع شده و سه کیلومتر هم آماده آسفالت است. 

وی یادآور شد: این مسیر به عنوان یکی از محورهای پرتردد و حادثه‌خیز، در دستور کار قرار گرفت و امیدواریم با تخصیص اعتبارات به موقع تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

شهرستان ملایر دارای ۹۱۰ کیلومتر انواع راه است که ۱۴۲ کیلومتر آن بزرگراه، ۳۶ کیلومتر راه اصلی، ۱۳۸ کیلومتر راه فرعی، ۴۳۰ کیلومتر راه روستایی آسفالته، ۴۲ کیلومتر شوسه شنی روستایی و ۱۲۲ کیلومتر راه خاکی و بین مزارع است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha