به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، بهاره زارع در گفتوگویی اظهار داشت: با توجه به اهمیت مسائل بهداشتی و لزوم توجه به سلامت مردم، با انجام نظارت های مستمر ناظرین و کارشناسان بهداشتی مرکز بهداشت شماره ۲شهرستان قم، موفق به شناسایی این مواد غذایی فاقد مشخصات بهداشتی شدند.
مرکز بهداشت قم مردادماه سالجاری نیز ۲ تن سیب زمینی فاسد از واحد غیر مجاز تولید چیپس و خلال را توقیف کرد که این واحد در شرایط غیر بهداشتی و با استفاده از ابزار نامناسب و آلوده ، چیپس و خلال در بسته بندی فاقد هیچ آرم و علائمی تولید مینمود.
زارع ارائه گزارشات ، هوشیاری و نظارتهای مردمی را عامل مهم، پیشگیری از وقوع تخلفات برشمرد و تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلفی در این حوزه اعم تولیدی و توزیعی با سامانه تلفنی ۱۹۰ تماس حاصل فرمایند تا در سریعترین زمان ممکن پیگیری و بازرسی لازمه صورت پذیرد.
نظر شما