به گزارش خبرنگار ایرنا، یدالله طاقتی احسن روز یکشنبه در جریان بازدید خبرنگاران از چاپخانه همدان لیبل به مناسبت ۱۱ شهریور روز صنعت چاپ بیان کرد: واحدها و رشته های دانشگاهی مرتبط با رسانه و چاپ محدود است که در این راستا فنی و حرفه ای، دانشگاه ها و هنرستان های می توانند به آموزش و پرورش برای احیای این رشته ها در کشور کمک کنند.
وی اضافه کرد: باید کمک کرد تا نیروهایی مختلف فعال در چاپخانه ها ضمن اشتغال به کار برای کسب تحصیلات و دانش در تخصص مربوط اقدام کنند تا به عنوان فرد متخصص در حوزه صنعت چاپ فعالیت کنند.
عضو هیات مدیره مجموعه چاپ و بسته بندی همدان لیبل ادامه داد: از دیگر چالش های پیش روی صنعت چاپ می توان صادرات و واردات کالا، نحوه تخصیص ارز که یک معضل ملی برای همه تولید کنندگان و صادر کنندگان است، مشکل واردات ماشین آلات از گمرک و نوسان ارز که تاثیر مستقیم در تامین مواد اولیه به ویژه کاغذ دارد، اشاره کرد.
وی با بیان اینکه قطعی برق از دیگر مشکلات صنعت چاپ است، بیان کرد: برخی از واحدها برای تامن برق مورد نیاز اقدام به خرید ژنراتور کردند که هم اینک با مشکل تامین سوخت برای ژنراتور مواجه شدند.
عضو هیات مدیره مجموعه چاپ و بسته بندی همدان لیبل اظهار کرد: صنعت چاپ یکی از صنایع مادر در جهان به شمار می رود و صنعتی است که با توجه به تغییر تکنولوژی شرایط روز به روز بهتر و به روز تر می شود.
طاقتی احسن افزود: بیش از پنج هزار واحد چاپی در کشور فعال هستند که سهم همدان ۵۰ واحد چاپخانه فعال است.
عضو هیات مدیره مجموعه چاپ و بسته بندی همدان لیبل بیان کرد: ایجاد فرصت برای واحدها و کارگاه های کوچک از دیگر مزیت های این چاپخانه است که برای تامین بسته بندی به تعداد محدود می تواند این صنایع کوچک و مشاغل خانگی را حمایت کرده تا نمونه های را با هزینه و زمان کمتر تولید و به بازار عرضه کنند.
طاقتی احسن مزیت دیگر چاپخانه همدان لیبل را ارز آوری برای استان دانست و گفت: ۶۰ درصد تولیدات این شرکت به خارج از استان و کشور صادر می شود. که برای استان آورده ریالی و ارزی دارد.
وی اضافه کرد: تولیدات این چاپخانه به صورت مستقیم به ۱۰ کشور و به شکل غیر مستقیم به بیش از ۲۴ کشور صادر می شود.
نظر شما