۶۸ دستگاه ناوگان اورژانس کشور به کمک زائران رضوی آمدند

مشهد- ایرنا- رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۶۸ دستگاه ناوگان اورژانس از سراسر کشور برای همکاری با اورژانس این دانشگاه و در راستای ارائه خدمات به زائران رضوی در دهه پایانی ماه صفر در مشهد مستقر شده اند.

دکتر علی یزدانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۶ دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۳۶ دستگاه آمبولانس با مساعدت اورژانس کشور، ۱۵ دستگاه موتورلانس از نقاط مختلف کشور و یک فروند بالگرد اورژانس هوایی از دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ماموریت ویژه دهه پایانی ماه صفر با دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای ارائه خدمات به زائران رضوی همکاری می کنند.

وی ادامه داد: برنامه ویژه پوشش فوریت‌های پزشکی شهرستان مشهد با آماده باش همه پایگاه‌ها و استقرار تمامی آمبولانس‌های جاده‌ای در حاشیه جاده به منظور ارائه خدمات بهینه به زائران و مسافران در دستور کار قرار گرفته است و در این راستا ۲۷۷ پایگاه‌ اورژانس مشهد شامل ۱۴۰ پایگاه اورژانس شهری و ۱۳۷ پایگاه اورژانس جاده‌ای با ۲۹۹ آمبولانس فعال آماده خدمت رسانی به زائران و بیماران احتمالی در دهه پایانی ماه صفر در استان خراسان رضوی است.

رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین چهار بالگرد هوایی، ۲۴ کد موتوری، هفت اتوبوس آمبولانس اورژانس مشهد در استان در حالت آماده باش برای ارایه خدمت هستند.

یزدانی افزود: با توجه به افزایش میزان تماس های مردمی در دهه پایانی ماه صفر طی این ایام در حوزه پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد واحد تریاژ تلفنی این دانشگاه فعال است و پاسخگوی سوالات مردم است.

وی ادامه داد: همچنین در این ایام ۲ باب بیمارستان سیار برای ارائه خدمات سرپایی و خدمات بیمارستانی فوریتی به زائران رضوی از نهم شهریور ماه راه اندازی شده است که یک بیمارستان در صحن کوثر ورودی باب الکاظم حرم مطهر رضوی و بیمارستان سیار دیگر با همکاری بهداری شمال شرق سپاه در ملک‌آباد مستقر شده است.

رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۵۰ تیم ۲ نفره واکنش سریع خدمات فوریت های پزشکی نیز با تجهیزات پزشکی مورد نیاز فعال شده اند و در حرم مطهر رضوی نیز چهار پست امداد پزشکی مستقر شده تا خدمات سرپایی را به زائران رضوی در داخل حرم مطهر رضوی ارائه دهند.

یزدانی افزود: همچنین با توجه به پر تردد بودن مسیر خیابان امام رضا(ع)، از ظرفیت بیمارستان‌ها، درمانگاه ها و مراکز درمانی واقع در این منطقه از میدان ۱۵ خرداد تا میدان بیت المقدس استفاده می شود و تمامی این مراکز درمانی در حالت آماده باش قرار دارند.

وی ادامه داد: همچنین در این ایام در محل هتل "روتانا" یک مرکز پزشکی پیشرفته با ظرفیت ۳۰ تخت بیمارستانی پیش بینی شده است تا خدمات فوریت های پزشکی را به زائران ارائه دهد.

رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین در این ایام کارشناس مرکز اتاق بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد و کارشناس مرکز مراقبت‌های پایش درمانی این دانشگاه به همراه کارشناس مرکز فوریت‌های پزشکی در مرکز کنترل ترافیک به صورت ۲۴ ساعته حضور دارند تا ضمن پایش‌ مستمر مسیرهای مختلف، مناسب‌ترین اقدام ممکن برای انتقال سریع بیماران و مصدومان احتمالی به بیمارستان صورت گیرد.

یزدانی افزود: همچنین تمامی نیروهای ستادی و عملیاتی اورژانس مشهد در این ایام در حالت آماده باش هستند تا در صورت نیاز خدمت‌رسانی لازم را انجام دهند.

مرکز اورژانس پیش‌ بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۴ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰۰ پایگاه شهری، ۶۲ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۸ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با تحت پوشش داشتن ۱۵ شهرستان به صورت شبانه‌روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha